Ko ženske (do)rastemo in vemo kaj hočemo, potem se tem tipom moških prav gotovo izogibamo! S katerimi tipom moških se torej po 25 letu več ne bi smela zaplesti?

1. ‘Lepljivec’

Ni hujšega kot lepljivec, moški, ki se kar lepi nate in ti ne dovoli, da bi bila samostojna. Takšni moški so tudi vedno zaskrbljeni, kaj počne ženska, ko ni z njimi. Morda se sprva zdi ljubko in počutimo se zaželene, a sčasoma nam lahko ta oseba prireže krila. In to le zato, da se sami počutijo dobro v svetu svojih negotovosti.

2. Fizično privlačen, a dolgočasen

Ljubezen je veliko več kot le prvi vtis. A ker nad nami visi to ‘prekletstvo’ prvega vtisa, se hitro zaletimo in na koncu končamo z nekom, ki je sicer zelo privlačen, a tudi dolgočasen.

Fizična privlačnost ni dovolj.

Fizična privlačnost ni dovolj.

3. Za vedno bad boy

Veliko žensk fantazira o ‘porednem’ fantu z usnjeno jakno. Je razburljivo in za to se lahko v veliki meri zahvalimo filmom. A sčasoma zbledi tudi ta vznemirjenost in njegovi podvigi niso več navdušujoči, temveč kvečjemu neumni.

PREBERITE ŠE: 9 ‘PRAVIL’ ZA VROČE DOLGOLETNO RAZMERJE, KI JIH MORA POZNATI VSAK PAR

4. Nadzornik

Nihče se ne želi počutiti utesnjenega, predvsem pa ne v razmerju. Živimo v družbi, kjer se velikokrat znajdemo v situaciji, ki daje občutek stalnega nadzora, in tega prav gotovo ne potrebujemo še v razmerju.

Noben si ne želi, da mu vzamejo svobodo.

Noben si ne želi, da mu vzamejo svobodo.

5. Čustveni vrtiljak

Nič ni narobe z izražanjem čustev, to je popolnoma človeško. Le da noben nima želje, da se vsak dan znova znajde v bojišču čustev ali pa v telenoveli.

6. Nerazgledan moški

Nihče no pričakuje, da imamo ljudje izobrazbo o vseh možnih stvareh na svetu, a preden o čemerkoli spregovorimo, je dobro, da imamo neko ozadje in da stvari poznamo. Odprti moramo biti za različne vidike in ne verjeti vsemu, kar slišimo.

Neumnost se ne tolerira.

Neumnost se ne tolerira.