Kaj je tisto, kar naredi žensko resnično lepo? “Lepa” – to je močna beseda, ki je ne uporabljamo tako lahkomiselno kot na primer “seksi”, “luštna” in podobne besede, ki jih uporabimo, ko opisujemo žensko. To je beseda, ki ima moč in prestiž daleč onstran katerega koli drugega pridevnika. To je beseda, zaradi katere se ženske podijo za plastično kirurgijo in ekstremnimi dietami. To je osnovna želja vsake ženske. A lepota je veliko več kot samo videz. To je tisto nekaj, tista mistična kakovost duše, ki lahko spremeni nesimetričen obraz v nekaj najlepšega na svetu. Kaj je torej tisto, kar naredi žensko resnično lepo?

Kaj naredi žensko resnično lepo?

1. Lepoto ženske določajo njene strasti in ne njen videz.

Nič ni lepšega kot ženska s strastjo. Dekle, ki jo določene stvari neizmerno veselijo, zanje živi in jih nosi v sebi, je dekle, ki ga je vredno (s)poznati. Strast je nalezljiva in ena izmed najlepših lastnosti, ki jih lahko najdemo v nekom.

2. Lepa ženska pokaže svoj pravi obraz.

Ženske imajo pravico do nošenja ličil, in s tem ni nič narobe. Vendar pa lepa ženska nima potrebe, da se skrije za njimi. Lepa ženska se namreč ne liči za druge, ampak zase – to pomeni, da ve, da ji svojega videza ni treba prilagoditi množicam.

3. Lepa ženska ne išče pozornosti.

Lepa ženska se ne poteguje za svoj prostor pod žarometi. Privlačnost lepe ženske se skriva v tem, da ji ni treba trdo delati ali pa se boriti za pozornost. Je samozavestna in ponižna, kar je običajno nekaj skrivnostnega, in to je tisto, kar ljudi privablja.

4. Lepa ženska ve, kako govoriti, kako se izražati.

Ženska, ki ve, kako svoje misli izraziti inteligentno, nas s svojimi besedami in mnenji očara in dokazuje, da je inteligenca nekaj najlepšega. Pamet je “seksi” in besede imajo moč, katerokoli dekle spremenijo v sanjsko žensko.

5. Lepa ženska je lahko sama.

Ženska, ki ne potrebuje moškega, je prepričana vase – in zaupanje vase je ključ do resnične lepote. Ženska, ki ne potrebuje soglasja drugih, deluje gotovo in njena drža jo povzdigne iz statusa “seksi” v “lepo”.

PREBERITE ŠE: 10 lastnosti, ki jih moški pri ženskah absolutno ne marajo!

6. Lepa ženska je redkobesedna.

Nič ni bolj zanimivega kot skrivnostne ženske, tiste, ki ohranjajo svoje zadeve zasebne in nepotrebne besede zase. Lepa ženska je polna presenečenj in postane še lepša, ko nam jo uspe spoznati.

7. Lepa ženska je nesebična.

Lepota se skriva v tistih, ki ne skrbijo samo zase. Resnično lepa ženska je sočutna in skrbna. Nikoli ne bo omahovala, da bi pokazala, da ji ni vseeno. “Seksi” dekleta se igrajo s srci moških, lepa dekleta jih popravijo.

8. Lepa ženska je odprta.

Lepotice se nikoli ne omejujejo. So odprte za nove ideje, kraje in ljudi. Ne odženejo jih niti stvari, ki so polne stigem in strahu. Ženske so lepe v svoji drznosti in svojem razumevanju sveta.

9. Lepa ženska ima dušo.

Lepa ženska izžareva svojo lepo dušo. Lepa ni zaradi ličil na obrazu ali zaradi sijočih las, lepa je zaradi tega, kar je v njej, in to je tisto, kar nas vabi v njeno bližino.

10. Lepa ženska ima “tisto nekaj”.

To je stvar, ki je ni možno umestiti. To je “tisto nekaj”, kar se ne da ubesediti, kaj šele opisati. To je nekaj posebnega na njej in odločilna lastnost lepe ženske, edina stvar, ki je nikoli ni moč v celoti opisati.