Če se odpravljate na zmenek s svojo simpatijo, se morate izkazati in izkoristiti priložnost, da ga/jo poljubite. Ne bodite nasilni in vsiljivi, da si ne boste prislužili zaušnice. Upoštevajte nasvet, kdaj je pravi čas, ko bi morali prvič poljubiti simpatijo!

Zbudili ste se in veste, da vas čaka zmenek. Razmišljate o tem, da bi simpatijo poljubili, a si ne upate. Prava stvar, ki jo morate narediti je, da umirite svoje misli. Če ste preveč zaskrbljeni, se lahko zgodi, da boste takrat, ko bi morali izpeljati poljub, nerodni.

Prvi poljub z novo simpatijo mora biti preprost. In verjemite da bo, če upoštevate ta zlat nasvet.

Kdaj in kako prvič poljubiti simpatijo?

Kdaj in kako prvič poljubiti simpatijo?

Simpatijo bi morali poljubiti po odličnem dnevu, ki sta ga preživela skupaj. Po dolgem dnevu, polnem smeha in uživanja, je čas, da naredite prvi korak.

Najbolj pomembno je, da ste pozorni na simpatijino telesno govorico. Kdaj poljubiti osebo, je odvisno od kemije med vama. Naj kemija narašča, ko zaznate, da je dosegla svoj vrhunec, to tudi storite. Če zaznate, da kemije (še) ni, je bolje, da se ustavite.

Najbolje je, da simpatijo poljubite, ko zaključita z zmenkom. Potem, ko je kemija med vama dosegla vrhunec, se počasi približajte simpatiji, jo poglejte v oči, se nasmehnnite, nežno primite za glavo, rahlo potegnite k sebi in nežno poljubite.

Najbolje je, da simpatijo poljubite, ko zaključita z zmenkom.

Če simpatija uživa, se bo odzvala. In to boste tudi začutili. Ne razmišljajte preveč. Če se simpatija ne odzove, ni konec sveta. Imeli ste se lepo, uživali ste. Morda oseba še ni pripravljena na ta korak ali novo razmerje in bi bilo prav, da se o tem tudi pogovorita.