Po pravi histerični balmainiji, ki jo je povzročilo sodelovanje med Balmainom in H&M, nas čaka nova nora izkušnja, saj bo tokrat s švedskim gigantom sodeloval nihče drug kot pa pariška modna hiša Kenzo. Poglejte si lookbook Kenzo x H&M in shranite datum 3. november 2016, ko si bomo lahko na Čopovi v Ljubljani privoščili kakšen kos ali dva.

Kenzo x H&M lookbook prikazuje ključni izbor oblačil iz tokratnega sodelovanja z modno hišo Kenzo in raznoliko zasedbo nadarjenih, prizadevnih in kreativnih ambasadorjev, od katerih vsak izraža svojo individualnost in vrednote preko svojega sloga.

PREBERITE ŠE: Kenzo x H&M: H&M bo sodeloval z modno hišo Kenzo

Kenzo x H&M lookbook

Kenzo x H&M lookbook

Ambasadorji prikazani v lookbook-u: pisateljica in aktivistka Amy Sall, fotograf Youngjun Koo, umetnica in DJ-ka Juliana Huxtable, glasbenik in umetnik Oko Ebombo, modna urednica Harriet Verney, umetnica ličenja Isamaya Ffrench, umetnica Ingrid, glasbenicaAnna of the North, model in reper Le1f, ter modeli Mae Lapres, Hao Liu, Selena Forrest,Tom Gaskin, Julia Banas in Pierre Painchaud.
Kolekcija Kenzo x H&M bo od 3. novembra na voljo v približno 270 izbranih prodajalnah H&M po vsem svetu in na spletu. Kolekcija bo v Sloveniji na voljo v prodajalni H&M, Čopova ulica 42 v Ljubljani.

Ogled galerije – lookbook Kenzo x H&M