Calvin Klein je s svojo najnovejšo pre fall 2016 kolekcijo predstavil esencialno garderobo, ki poskrbi za dovršen stil in unikaten modni izraz. Čudovita minimalistična kolekcija sestoji iz za modno hišo značilnih enostavnih oblačil, iz katerih lahko tvorimo številne modne kombinacije in vedno znova zadanemo v polno.

Modna hiša Calvin Klein je te dni predstavila svojo najnovejšo kolekcijo Pre-Fall 2016, ki jo je navdihnila britanska umetnica in kiparka Barbara Hepworth. Kolekcija Calvin Klein pre fall 2016 je tako kot umetničino delo izjemna zmes ženskih in moških lastnosti, ki čudovito uravnotežena predstavlja sanje vsake minimalistke.

Kolekcija Calvin Klein Pre-Fall 2016

Kolekcija Calvin Klein Pre-Fall 2016

Kreativni vodja modne hiše Calvin Klein Francisco Costa je za kolekcijo Calvin Klein Pre-Fall 2016 izbral naravne tone, med katerimi so čudovita karamela, siva, črna in barva konjaka. Predimenzionirani plašči, puloverji iz kašmirja, usnjene podaljšane jakne, čipkaste obleke in hlače na rob čudovito dopolnjujejo črni salonarji, bele superge, usnjene torbice in minimalističen nakit s podpisom oblikovalca Davida Crolanda.

Ogled galerije – kolekcija Calvin Klein Pre-Fall 2016