Kolo Viks GT Lamborghini, nov izdelek podjetja Velonie, je izjemno lep in kakovosten spoj italijanskega avta Lamborghini in navadnega mestnega kolesa. Ogrodje kolesa je v celoti narejeno iz aluminijaste zlitine, kar v praksi pomeni, da je Viks GT kar za 40 % lažji od povprečnega mestnega kolesa. Kolo Viks Gt Lamborghini navdih za dizajn črpa iz italijanskega superavtomobila Lamborghini, hkrati pa ohranja visoko pragmatičnost oblike ter poskrbi za varno in ojačano ogrodje.

Kolo Viks GT Lamborghini je mestno kolo, ki v svoji kategoriji posnema obliko, varnost, zmogljivost ter seveda ikonično barvo italijanskega avtomobila Lamborghini. Običajna kolesa Viks prisegajo na ukrivljene zaključke, v nasprotju s tem pa je Viks GT Lamborghini oblikovan v drznih ostrih potezah.

PREBERITE ŠE: Peugeot e-Bike eU01s – električno kolo, ki drvi kot skuter

Kolo je mešanica Lamborghinija in mestnega kolesa.

Kolo je mešanica Lamborghinija in mestnega kolesa.

Celotno ogrodje je vlito iz dvojne plasti aluminijeve zlitine, v sredini pa v nasprotju s klasičnimi kolesi Viks ni moč najti jeklenega ogrodja, zaradi česar je kolo za kar 40 % lažje od navadnega mestnega kolesa. Čeprav je oblika ogrodja nenavadna, sledi fizikalnim smernicam za ojačitev kolesa ter varnost uporabnika. Izdelovalec koles je podjetje Velonie, ki svojim strankam ponuja tudi najrazličnejše načine preoblikovanja izdelka glede na želje kupca. Kolo si lahko ogledate v spodnji galeriji.

Galerija – kolo Viks GT Lamborghini: