Top blagovne znamke vsako leto trg preplavijo z novimi izdajami lepotnih pripomočkov, lak za nohte pa je nedvomno med najbolj količinsko bogatimi novostmi. Vsej tej poplavi je težko slediti. In tako na koncu le redko vemo, katere so zares top barve sezone ali leta. Mi smo brskali in brskali in na koncu našli barvne trende lakov za nohte 2016, s katerimi ne boste zgrešile... niti za milimeter!

Laki za nohte 2016:

Temna, bleščeča mornarsko modra

Mornarsko modra barva ni novost, je pa letos dobila nekaj posodobitev. Mornarska modra je postala bleščeča in ta odtenek kar kriči od prefinjenosti. Ta barva je namreč dovolj temna in subtilna, da daje našim rokam eleganco, z umirjeno bleščavostjo pa dodaja pridih sodobnosti. Barva se najbolje poda na krajših, kvadratastih nohtih, saj tako ohranja in dodaja ostrino.

Topla, netransparentna bež

Pozabite na gole tone in punčkaste svetle tone, letos je in seksi, kremasta bež iz sedemdesetih. Bež mora biti motna, topla in svetleča. Ton se poda k večim barvam kože, najbolje pa se poda na prirezane, naravno oblikovane nohte.

Ogljeno siva

Globoka, muhasta in moderna. Če želite zamenjati gole, bež lake za nohte, a še vedno ohranjati neko nevtralnost, potem je to prava izbira. Sivi lak za nohte se odlično poda na zaobljene nohte.

Klasična rdeča

S klasično rdečo nikoli ne bomo zgrešile, ne glede na sezono. Barva je živahna, a hkrati zaradi modrega podtona še vedno umirjena in elegantna. Barva se poda na vse dolžine nohtov, seksi in igrivo pa izpade takrat, ko barvo nanesemo na daljše, kot mandelj oblikovane nohte.

PREBERITE ŠE: Najlepši make up trendi za pomlad/poletje 2016

Kovinsko srebrna

Na voljo imamo več različic sive, vse od preprostih kovinskih odtenkov do bleščeče sive. Barva se poda na kratke, naravne nohte.

Zelena morska pena

Mehek in subtilen odtenek, čist in bled pastel. Barva se poda na vse oblike nohtov, od naravnih in prirezanih nohtov, do daljših, kvadratasto oblikovanih nohtov.

Premazi za nohte

Nazaj je lak z bleščicami, ki so različnih velikosti, oblik, tekstur in celo različnih barv. In najboljši način za doseganje tega trenda so premazi za nohte. Zahvaljujoč različnim velikostim bleščic, bomo lahko poživili dolgočasno manikuro in ji hkrati podaljšali življenje. Barvna kombinacija svetlo modre s črnimi lisami bo na nohtih ustvarila look grafitov. Zabavni in igrivi premazi se podajo na katerokoli obliko nohtov.