Le Coq Sportif predstavlja ultra razkošne in elegantne superge, ki jih krasi prav poseben dodatek - krznena peta. Superge Le Coq Sportif in Starcow bodo pričale o vašem prefinjenem okusu in tudi globoki denarnici.

Francoska športna znamka Le Coq Sportif se je tokrat povezala s pariškim trgovcem Starcow in skupaj sta ustvarila super luksuzne premium superge, ki temeljijo na legendarni Omega silhueti superg Le Coq Sportif.
Razkošna, ultra omejena izdaja superg je izdelana iz čistega zrnatega usnja in semiša v barvi konjaka. Tudi notranja obroba superg je iz čistega usnja, superge pa izstopajo prav zaradi pete iz krzna teleta. Vsak par se nahaja v škatli iz visoko kakovostnega lesa in prihaja s čistilom za čevlje Saphir, čistilno krpico in kovinsko skodelico z logotipoma Starcowa in Le Coq Sportif.

PREBERITE ŠE: Rihannine superge Puma Creeper so čevelj leta 2016

Le Coq Sportif in Starcow: ultra razkošne superge s krzneno peto


Le Coq Sportif in Starcow: ultra razkošne superge s krzneno peto

Superge so na voljo na spletni strani Starcow (dostava tudi v Slovenijo) in v izbranih premium trgovinah, kot je na primer Footpatrol v Londonu, Slam Jam v Milanu, Mita v Tokiu in Afew v Düsseldorf. Pa cena? 230 evrov.

Galerija – Le Coq Sportif in Starcow: ultra razkošne superge s krzneno peto