Origami stojalo za prenosnike LEVIT8 je odgovor na novodoben problem. Sodobni način dela nas namreč sili v večurno sedenje. A ljudje smo ustvarjeni za gibanje. Po drugi strani na vsakem koraku potrebujemo prenosnik. LIVET8 prav pride v obeh primerih. Običajno mizo spremeni v stoječo, istočasno pa ponuja površino za prenosnik, kjer je ni. Sestavi se v sekundi in z eno samo potezo.

LEVIT8 je prenosno stojalo za prenosnike, ki mizo spremeni v stoječo mizo. Rešitev še nikdar ni bila tako priročna, dostopna in z nič spremembe delovnega okolja. Stoječe mize resda niso nič novega, a LEVIT8 se problema loti na svojstven in karseda priročen način, preklop na bolj zdrav način dela pa ne bi mogel biti bolj preprost.

PREBERITE ŠE: Metis: miza iz masivnega lesa za urejeno delovno okolje

Ko ste končali delo, stojalo za prenosnike iz osmerice trikotnih panelov preprosto zložite po načelu prepogni-in-zloži in LEVIT8 postane tanek kot revija, da ga lahko pospravite v torbo skupaj s prenosnikom. Zdrži 20-kratnik svoje teže in je odporen proti vodi in madežem. Na Kickstarterju se ponuja v treh velikostih in vas bo po žepu udaril s 30 evri.