Liebeskind Berlin predstavlja novo raznovrstno kolekcijo usnjenih torbic, denarnic in ovitkov za telefon, ki bodo dodale piko na i vsakemu stajlingu. Oglejte si najnovejše modele.

Liebeskind Berlin je na svoje police že postavil modne usnjene torbice in druge modne dodatke. Izbiramo lahko med različnimi modeli velikih, srednjih in majhnih ročnih torbic. Praktične majhne torbice so it kos te sezone, vanje pa brez skrbi spravimo tisto najnujnejše. V zimskih mesecih ljudje raje posegamo po temnejših barvah, na kar so bili pozorni tudi pri novi kolekciji Liebeskind. Izstopajo predvsem temnejše, umirjene barve, med njimi črna, temno modra in bež. Ker je barva letošnje jeseni in zime bordo, s torbico v tej barvni ne bomo zgrešile, prav tako pa jo lahko odlično kombiniramo.

PREBERITE ŠE: Božično-novoletna darila za ženske: darila za modne navdušenke

December je čas obdarovanj in v trgovini Liebeskind Berlin lahko izbiramo med različnimi usnjenimi modnimi dodatki, kot so torbice, denarnice, kozmetične torbice in ovitki za telefon, ki so odlično darilo, ki bo razveselilo vsako žensko, ker modnih dodatkov nikoli ni preveč.

Galerija – Liebeskind Berlin z novo kolekcijo usnjenih torbic in modnih dodatkov