Meseca julija 2014 se bo na otoku, ki ga je leta 1967 kupil slavni igralec Marlon Brando odprlo novo luksuzno letovišče.

Atol Teriaroa se nahaja v Francoski Polineziji in je sestavljen iz dvanajstih manjših otočkov. Letovišče, imenovano The Brando se bo nahajalo na otočku Onetahi, ki je zgodovinsko znan kot kraj za oddih tahitijske kraljeve družine. Igralec Marlon Brando se je v otoček zaljubil leta 1962, ko je tam snemal film. Kasneje ga je kupil in tam spoznal tudi svojo tretjo ženo.

Novo, neverjetno prestižno letovišče sestavlja 35 ločenih vil, vse pa so zgrajene iz lokalnih materialov in ekološko prijazne. Vile so locirane ob obali in vsaka izmed njih ima bazen, lastno plažo in jedilnico na prostem. Notranjost vil je prostorna, zračna in opremljena z vso sodobno tehnologijo. Velika drsna vrata se odpirajo proti morju in omogočajo sapo jemajoče poglede. Gostje lahko izbirajo med mnogimi aktivnostmi za preživljanje prostega časa, kot so potapljanje, veslanje ali kolesarsko raziskovanje otočka.

 

Ogled galerije – luksuzno letovišče na otoku Marlona Branda