Želite na pustolovsko luksuzno potovanje? Potem lahko z luksuznim podjetjem VeryFirstTo, ki je po imenu sodeč prvi ponudnik enkratnih izkušenj, odpotujete od Arktike do Antarktike.

VeryFirstTo predstavlja enajstdnevno luksuzno potovanje Tip to Toe z zasebnim letalom, ki bo poletelo z Arktike proti Antarktiki. Ekskluzivno potovanje je na voljo le desetim pustolovcem, ki želijo izkusiti občudovanja vredne in navdihujoče znamenitosti narave, hkrati pa uživati v izjemnem razkošju.

PREBERITE ŠE: Eksotične hiške, katerih najem si lahko privoščimo

Potovanje se tako začne v luksuznem hotelu Luton Hoo Spa & Golf Resort v Angliji, prvi postanek pa je vas Ivalo na Laponskem, kjer bo deset srečnežev za tri dni prebivalo v steklenih iglujih in lesenih kočah, se posvetilo ribolovu na ledu, smučanju ter vožnji z jeleni in haskiji. Gostje si bodo lahko ogledali tudi severni sij. Od tam se bodo podali na 14-urni zasebni let; za eno noč se bodo preselili v Južnoafriško republiko, Cape Town, nato pa nazaj na Antarktiko v času, ko bo na celini kar 24 ur dan. Na Južnem polu bodo popotniki lahko hodili po vrvi, se družili s cesarskimi pingvini in se odpravili na zip lining po zamrznjenem jezeru.
To so fantastične izkušnje, ki se znajdejo na skorajda vsakem seznamu stvari, ki jih je treba izkusiti v življenju.
Deset srečnežev se bo na Tip to Toe Expedition odpravilo januarja prihodnje leto. Cena potovanja je okoli 90 tisoč evrov na osebo.

Kaj čaka srečneže na Tip to Toe Expedition?