MAPO je prva pametna lepotna maska za obraz z brezžično povezavo Bluetooth in naslednji lepotni pripomočkov oz. pripomoček za osebno nego, ki ni ostal imun na sodobno tehnologijo. Kar pa ni nič slabega! Bluetooth lepotna maska iz medicinskega silikona, opremljena s kopico senzorjev, ki prepoznavajo najrazličnejše lastnosti kože- med drugim izmerijo njeno temperaturo in stopnjo navlaženosti- namreč v kombinaciji s povezavo Bluetooth uporabniku v resničnem času preko mobilne aplikacije sporoča kaj naša koža v danem trenutku potrebuje. Kot bi imeli vseskozi ob sebi dermatologa!

MAPO je Bluetooth lepotna maska za obraz, ki so jo pripravili pri francoskem zagonskem podjetju Wired Beauty. Izdelana je iz medicinskega silikona in opremljena s kopico tipal, ki so zadolžena za spremljanje stanja kože na obrazu. Zbrane informacije maska s pomočjo povezave Bluetooth pošilja aplikaciji na pametnem telefonu, ki podatke tudi osmisli in uporabniku izda priporočila glede vzdrževanja kože.

Lepotna maska MAPO, ki ne pokriva nosu in brade (po mnenju avtorjev ti deli ne potrebujejo posebne nege) pa ni zgolj nadzorni ”organ”, saj sodeluje tudi pri sami negi. Potem ko kožo navlažite s priporočenimi sredstvi, se MAPO segreje in s tem pospeši proces, saj toplota povzroči hitrejše prodiranje sredstev v kožo. Upravljamo jo kar s pomočjo pametnega telefona ali tablice.

PREBERITE ŠE: Domače maske za obraz iz naše kuhinje

Lepotna maska MAPO.

Lepotna maska MAPO.

MAPO lepotna maska trenutno zbira zagonska sredstva na Kickstarterju, kjer jo lahko, če se podvizate, prednaročite že za 199 evrov, maloprodajna cena pa bo znašala 269 evrov.