Nekemu zelo bogatemu hedonistu so se uresničile sanje! Zakaj? Zanj so namreč izdelali unikatna McLarna MSO R Coupe in MSO R Spider.

McLaren MSO R Coupe in McLaren MSO R Spider sta oba osnovana na modelu McLaren 650S. Oba unikatna primerka tako poganja 3,8-litrski biturbo 8-valjni motor s 679 konjskimi močmi in 700 Nm navora, kar pomeni, da imata 38 konjskih moči več kot 650S. Najverjetneje gre zasluga predvsem novemu izpušnemu sistemu, narejenem iz titana, ki poleg dodatne moči, poskrbi za unikaten zvok avtomobila.

K povečani moči sodi tudi izpopolnjena zunanjost, na kateri je moč najti kopico dodatkov, ki so v večini primerov narejeni iz karbonskih vlaken. Spremenjeni so odbijači, pokrov motorja, znižano je podvozje in dodali so še unikatna petkraka platišča. Da gre za unikatna primerka, poudarja barva Liquid Silver, ki v kombinaciji s karbonskimi dodatki in rdečimi črtami dobi še večji učinek. Podobno barvno shemo boste našli v notranjosti, ki je večinoma prekrita z alkantaro. Na sedežih so izvezeni logotipi MSO R, enak logotip pa boste našli tudi na posebej izdelanem ključu avtomobila. Koliko sta primerka stala, ni znano, a že dejstvo, da cena ostaja skrivnost, da slutiti, da so te številke izredno visoke.

PREBERITE ŠE: ALI JE MCLAREN 570GTS AVTO ZA KAMPIRANJE IN RALLY?

Galerija slik: McLaren MSO R

Več informacij:
citymagazine.si