Mercator je odrl prenovljeno trgovino Mercator Šiška v Ljubljani, ki je med najsodobnejšimi trgovinami v regiji. Kupci bomo tako deležni več zabave, edinstvenosti in interaktivne nakupovalne izkušnje. Vse od pekarne do mesnice, do slaščičarne in suši bara, povsod lahko opazujemo in vidimo pripravo hrane. Od prvega dne odprtja pa potekajo tudi velika nagradna igra, presenečenja, degustacije in promocije.

Mercator Šiška je posebna trgovina, kar je vidno že po ambientu, ki je sedaj še bolj sodoben. Preobrazbo, in sicer stilsko, so doživeli tudi zaposleni.
Prenovljena trgovina Mercator Šiška tudi sicer ponuja številne novosti pri postrežbi; poseben pult za prodajo sušija, povečan nabor postrežnih oddelkov, ličenje na prodajnem mestu, povečan otroški oddelek (z igrali, s toboganom, hišo Lego, tablami za risanje itd.), večjo izbiro vina in piva in še mnogo več. Pri vinu je Mercator ustvaril videz kamnite vinske kleti, na oddelku piva pa z bakrenimi cevmi videz pivovarne cevi. Kot novost se v trgovini uvaja Sanatura, zeliščna prodajalna z medicinskimi pripomočki in prehranskimi dopolnili. Na postrežnih oddelkih so vključili ponudbo hrane, ki je doslej v trgovinah nismo bili vajeni; od odojka, ki ga bodo pred očmi kupcev pekli v posebej za to narejeni francoski peči, do različnih drugih vrst pečenih mesnih specialitet. Tudi v mesnici je omogočen pogled v “zakulisje”, saj steklena stena omogoča ogled priprave in rezanja mesa, v mesnici so tudi hladilniki za zorenje mesa, ponujajo vrsto mednarodnih specialitet. Na oddelku delikatese visijo pravi pršuti in zorijo hlebci sira, medtem ko v pekarni kupci lahko spremljajo mesenje, pripravo in peko kruha.

PREBERITE ŠE: To so najboljše restavracije na svetu!

Mercator Šiška Ljubljana ni pozabil na kotiček z domačimi dobrotami.

Mercator Šiška Ljubljana ni pozabil na kotiček z domačimi dobrotami.

Slaščičarske izdelke bodo prodajalci pripravljali in okraševali po želji kupcev in pred očmi kupcev. Tudi ribarnica je večja in sodobnejša ter ponuja veliko izbiro svežih in zamrznjenih rib, ki jih vsakodnevno dostavljajo. Potrošnikom bo na voljo tudi oddelek z mednarodnimi specialitetami, kjer bodo potekali kuharski dogodki in degustacije. Kljub prenovljeni trgovini Mercator ostaja zvest ponudbi izdelkov in pridelkov domačih dobaviteljev, saj je lokalna hrana predstavljena v posebnem oddelku Iz domačih krajev s posebnimi policamiRadi imamo domače. Tam sta na voljo tudi vinomat in oljemat. Prav tako je na vhodu v trgovino postavljen kotiček, ki spominja na stojnico na tržnici, kjer bo na voljo sveža ponudba predvsem sadja in zelenjave. Ob vhodu so še cvetličarna ter informacijski pult s kioskom za tobak in časopis, kjer je mogoče tudi posedeti in prelistati časopis, ob tem pa še napolniti mobilni telefon.
Prenovljena trgovina je tudi tehnološko naprednejša, saj potrošnikom kot prva v Sloveniji omogoča učinkovitejši, hitrejši in zabavnejši nakup. Kupci lahko namreč uporabljajo 3 M-sken blagajne po tem, ko sami poskenirajo izdelke s posebnimi M-skeni. Popolna novost jeaplikacija M-sken mobil, ki omogoča, da z mobilnim telefonom opravite nakup enako kot z M skenom, kmalu pa vas bo vodila tudi med policami trgovine, da boste lažje našli želene izdelke.

Ogled galerije – Mercator Šiška Ljubljana