Topli, sončni dnevi nam bodo končno dopustili, da večino svojega časa preživimo zunaj. In v skladu s tem, se bo na prosto preselil tudi večinski del naše fotografske aktivnosti. Ne glede na to, kje boste preživeli počitnice – v velikem evropskem mestu, na podeželju pri prijateljih ali pa na eksotični plaži – se boste želeli opremiti z dobrimi dokumentacijami vaših pustolovščin. Mobilne aplikacije za boljše fotografiranje na prostem bodo pri tem postale vaš najboljši prijatelj.

Mobilne aplikacije za boljše fotografiranje na prostem:

Priime

Spakirajte kovčke, naložite aplikacije za popolno fotografiranje na prostem in uživajte na dopustu! Aplikacija Priime je ena izmed tistih, brez katere kmalu ne boste mogli več fotografirati. Ponuja 100 profesionalnih filtrov, navdihnjenih po najboljših svetovnih fotografih. Vključuje tudi druga napredna orodja za obdelavo fotografij. Brezplačno je na voljo na Applovi spletni trgovini.

Priime

Priime

VSCO

S to aplikacijo bodo prišli na račun tudi uporabniki telefonov z operacijskim sistemom Android. VSCO je ena izmed najpopularnejših aplikacij za urejanje fotografij. Na voljo je brezplačno za iOS in Android.

VSCO

VSCO

Afterlight

Za to aplikacijo, ki je na voljo za iOS in Android, bo treba odšteti 0,99 evra, kar pa se kmalu izkaže za izredno dober nakup. Aplikacija vključuje 74 filtrov, 78 naravnih tekstur in 15 prilagoditvenih orodij.

Afterlight

Afterlight

Adobe Photoshop Lightroom

Adobe Photoshop Lightroom je aplikacija, ki bo zadovoljila še tako napredne fotografe. Napredna funkcija aplikacije je tudi ta, da ti skozi proces obdelovanja fotografije dovoljuje, da shranjuješ vmesne korake. Brezplačno dostopno na iOS in Androidu.

PREBERITE ŠE: Najboljše aplikacije 2016, kot jih je izbral Google

Adobe Photoshop Lightroom

Adobe Photoshop Lightroom

Polarr

Polarr je izjemno prilagodljiva aplikacija, saj si jo uporabnik lahko nastavi po svojem okusu. Na voljo je brezplačno za iPhone in Androide.

Polarr

Polarr

Enlight

Enlight je popolna aplikacija za vse, ki se s fotografijami radi malo igrajo in jim dodajajo kanček nadrealističnosti. Aplikacija med drugim ponuja filtre v podobi skic, vtis naslikane slike in transformacijo fotografije v ulično umetnost. Čeprav je zanjo na Applovi spletni trgovini treba odšteti 3,99 evra, je vredna vsakega centa.

Enlight

Enlight

Snapseed

Googlova aplikacija Snapseed je popolna za obdelavo manjših in bolj specifičnih popravkov. Sliko lahko obrežete, vrtite, popravite kontrast, barvo itd. Brezplačno je na voljo za iOS in Android.

Snapseed

Snapseed