Če vozite blagovno znamko MINI ali si to želite, potem boste gotovo veseli novice, da MINI vstopa tudi v modni svet. Moška kolekcija MINI Gentleman’s Collection črpa navdih v najnovejšem modelu MINI Clubman.

Na voljo ni več samo novi MINI Clubman, ampak tudi moška kolekcija MINI Gentleman’s Collection, ki črpa navdih v avtomobilu Mini Clubman. Visokokakovostni modni dodatki, ki so bili oblikovani v sodelovanju s šestimi mladimi italijanskimi talenti z različnih področij, so ekskluzivno na voljo v omejeni izdaji v BMW Welt v Münchnu.

PREBERITE ŠE: Novi Mini Clubman – kombi, ki je zrasel

Moška kolekcija MINI Gentleman's Collection

Moška kolekcija MINI Gentleman’s Collection – Alberto Premi

V simbiotskem partnerstvu so tako kreativne osebnosti blagovnih znamk SuperDuper, TYG Spectacles, Alberto Premi in Pijama, izdelovalka parfumov Paolo Bottai in ekipa, ki stoji za blagovno znamko brivske kozmetike Proraso z ilustratorjem Pietrom Nicolaucichem, združili moči z znamko MINI in ustvarili moško kolekcijo MINI Gentleman’s Collection po navdihu MINI Clubmana. Rezultat partnerstva se kaže v šestih kakovostnih modnih klasikah: klobuk, sončna očala, čevlji, torba, parfum in komplet za britje.

Ogled galerije – moška kolekcija MINI Gentleman’s Collection