Verjeli smo, da se moški odločijo za žensko, s katero bodo varali svoje partnerke, le na osnovi zunanjosti. A jim očitno ni pomemben le videz, temveč ...

Ljudje varajo zaradi različnih razlogov: že od nekdaj so, varajo in še bodoIn če govorimo o situaciji, ko moški vara žensko, nas seveda zanima, kaj imajo ti radi na ženski, s katero varajo.

Zanimivo je, da so moški v neki raziskavi izpostavili, da je najpomembnejša lastnost, ki jo mora imeti ženska, smisel za humor. Zabavna ženska, ki je pripravljena na pustolovščino in je prijazna, je tudi najbolj zaželena.

Kot protislovje pa obstaja tudi raziskava spletne strani za zunajzakonske zveze (varanje) VICTORIA MILAN, kjer ugotavljajo, kaj je tisto, kar moške najbolj privlači z vidika videza ženske.

Ko govorimo o zunanjem videzu, je 41 % moških reklo, da so varali z žensko z oblinami, 35,2 % odstotkom so bila všeč dekleta z drobnejšo postavo, 30,4 % pa natrenirane dame, ki so elegantne in imajo slog. 70 % moških je trdilo, da je videz pomembnejši od pameti, zato je le tretjini štela tudi ta komponenta.

41 % moških je reklo, da so varali z žensko z oblinami.