Ducati, znan po svojih športno navdihnjenih motociklih, poskuša z modelom Ducati Supersport narediti univerzalno uspešnico in motocikel, ki združuje tako zmogljivosti kot udobje potovalnega motocikla. Verjamemo, da ima Ducati v rokavu pravega asa!

Ducati Supersport cilja na užitek v vožnji, za kar potrebuje učinkovito srce. To je z dvojnim cilindrom Tertastretta 11° in 113 konjiči zadostno zagotovilo na papirju, da ljubiteljem bencinskih hlapov dvigne kocine na rokah. Tehnične podatke motorja dopolnjuje športno in oblikovno dovršena enostranska nihajna roka zadnje pnevmatike, stranski dušilec zvoka, oblika rezervoarja, LED dnevne luči – torej motor, ki je po srcu športnik, a vseeno lahko tudi vaš dnevni sopotnik.

PREBERITE ŠE: Motocikel BMW R nineT Scrambler: nazaj v prihodnost

Supersport se ponaša s precej simpatično možnostjo nastavljanja pleksi stekla vetrnega zaslona, ki omogoča zagotavljanje aerodinamične vetrne zaščite pri velikih hitrostih. Prav tako je ergonomski sedež, ki omogoča nastavljanje za bolj sproščen položaj vožnje. Supersport lahko vozite v treh načinih vožnje (sport, touring in city) in ga dodatno prilagodite svojim željam. Če iščete nekaj bolj športnega, potem je na razpolago tudi športna različica SuperSport S. Cene so za zdaj neznanka, a verjamemo, da bodo vsaj tako seksi kot je seksi Supersport.

Ogled galerije – Motocikel Ducati Supersport