Priznajmo si, težko odmaknemo pogled s filmov, ki prikazujejo tabu razmerja in "kinky" odnose. Ponekod filmi presegajo meje običajnega in posegajo tudi v incestna razmerja v družinah. Kateri so torej najbolj "kinky", erotični filmi vseh časov?

Najbolj “kinky” filmi vseh časov:

Flowers in the Attic (Rože na podstrešju, 1987)


Brat in sestra, Chris in Cathy, sta sad incestnega razmerja. Ko ju njuna zlobna babica zapre na podstrešje, tudi sama začneta incestno razmerje.

Cruel Intentions (Podle igre, 1999)


Kathryn in Sebastian, polsestra in polbrat, bogata spletkarska najstnika manhattanske družbene smetane, skujeta nevarno zaroto v Podlih igrah – zlobni, a hkrati zabavni zgodbi o zapeljevanju in izdajstvu. Stave so visoke, ko dvojica sklene okusno začinjeno hudičevo pogodbo za spolno trofejo, ki naj ne bi imela nikakršnih posledic.

The Dreamers (Sanjači, 2003)


Isabelle in njen brat Theo sta sama v Parizu, medtem ko so njuni starši na počitnicah. Za sostanovalca vzameta prav tako študenta, mladega Američana Matthewa. Postavijo si svoja pravila, eksperimentirajo z lastnimi čustvi in spolnostjo ter igrajo zahtevne miselne igrice.

PREBERITE ŠE: Najbolj vroči filmi vseh časov

Savage Grace (Divja milina, 2007)


Kot žena premožnega britanskega dediča se Barbara kot preprosta Američanka nikoli ni dobro vklopila v aristokratski svet blišča in sprenevedanja. Po rojstvu sina Anthonyja se njen že tako trhli zakon znajde v še večji krizi, toda kljub temu, da je nesrečna, vztraja v odnosu. Za nameček njen sin odraste v homoseksualca, kar je zanjo še en udarec, s katerim se ne more sprijazniti.

The Blue Lagoon (Modra laguna, 1980)


Modra laguna je nežna, čutna zgodba o spolnem prebujanju mladega fanta in dekleta, ki odraščata na samotnem otoku.

Lolita (1997)


Učitelj Humbert Humbert se poroči s Charlotte Haze samo zato, da bi bil bliže njeni mladoletni hčerki Loliti. Toda Humbertova prepovedana ljubezen se sprevrže v obsedenost, ki bo, kot kaže, pogoltnila oba in za vselej spremenila njuno življenje.