Ustvarite najbolj nore trende na Instagramu in boste postali še bolj priljubljeni. Nismo še prepričani, ali so ti trendi kul ali nori.

Že leta so lepotne blogerke ustvarjalke trendov, ki jim sledi na milijone ljudi – nenehno ustvarjajo nove ideje o ličenju in frizurah, ki so marsikomu prav prišle, nekatere od teh pa si zaslužijo našo pozornost.

Obrv v obliki pete

https://www.instagram.com/p/BgRFYZ_lRzf/?utm_source=ig_embed

Če ste se ustrašili, da gre za vsakodneven ‘makeup look’, brez skrbi, gre zgolj za enega izmed trendov, s katerim je uporabnica Instagrama Skyzeditz želela premakniti meje v ličenju. Na njenem profilu si lahko ogledate tudi video, v katerem prikaže, kako je nastala obrv v obliki pete.

Nohti v obliki spirale

Preprosto urejeni nohti so preteklost v skladu z modnimi trendi uporabnice Instagrama Bloggers. Manikira je lahko bistveno bolj zanimiva in drugačna.

Krona na vekah

https://www.instagram.com/p/BfHnh3Ylauz/?utm_source=ig_embed

Nekatere deklice so si nekoč želele biti princeske – če si tega še zmeraj želite, lahko zdaj nosite dve kroni. Vse, kar morate storiti, je, da narišete krono na veke in jo okrasite z bleščicami.

Kitka v obliki korzeta

Zamisel o takšnem vzorcu ni nova, saj smo jih pred časom v modni industriji lahko videli vsepovsod, a očitno je, da lahko imate tudi na svoji pričeski takšen vzorec, ki je na prvi pogled videti zelo lepo.

Ombre trepalnice

https://www.instagram.com/p/Bd2uf4InY3u/?taken-by=fruzans_beauty

Pred leti smo bili priča ombre vzorcu na laseh, danes pa blogerke uporabljajo tudi ombre trepalnice. Za boljši učinek uporabljajte umetne trepalnice.

Obrvi z vzorcem vrta

Taylor R je pomlad priklicala na neobičajen način – z obrvmi z vzorcem vrta, ki so med dekleti postale pravi hit. Če želite najti luštne ideje, vpišite v Instagram brskalnik #gardeneyebrows.

Železne obrvi

Letos so stilisti, ki se ukvarjajo z obrvmi, še posebej ustvarjalni. Verjetno najbolj nevarna in fascinantna ideja so obrvi iz železa. Ste dovolj drzni, da bi jih nosili?