Tekom življenja nekateri ljudje zamenjajo veliko partnerjev in doživijo veliko razpadov zvez. Nekateri so boleči, drugi manj. A to je sestavni del življenja in normalna stvar, zato ne skrbi, saj je takšne razpade zvez doživel čisto vsak.

Tako kot zveze so tudi njihovi konci v vseh možnih barvah in oblikah – takšne razpade zvez je doživel čisto vsak, zato ne skrbi. Verjetno te zdaj boli srce, a jutri bo bolje.

Prva ljubezen

Prve ljubezni so skoraj najslajše. Takrat je naše srce še mehko in nedotaknjeno, zato pa znajo takšni konci tudi najbolj boleti. Verjetno je to najtežji konec zveze, ki si ga moral/-a kdaj preboleti v življenju.

Z osebo, ki ni bila uradno tvoj fant/dekle.

Dandanes se veliko mladih upira nalepkam in predalčkanjem. To se pozna tudi v romantičnih odnosih. Čeprav nista bila uradno v zvezi, pa lahko prekinitev odnosa prav tako zelo boli. Morda je še toliko huje, če se pretvarjata, kot da nista izgubila nič pomembnega in vama ni mar.

Ko čas ni pravi.

Se odpravlja v tujino ali pa si ti sredi življenjskega obdobja, ko je zveza zate skoraj nemogoča? Še posebej težko se je posloviti, če vesta, da bi ob nekem drugem času lahko vajina zveza naravnost cvetela.

Z osebo, ki je kar izginila.

Posledica hitrega načina življenja, globalizacije in nejasnih odnosov je tudi to, da ljudje nenadoma izginejo iz našega življenja. To zna biti zelo težko za osebo, ki ostane v negotovosti.

Ko želita različne stvari.

Naše preference in način življenja se hitro spreminjajo. Ko sta se spoznala, sta imela isto vizijo prihodnosti, čez nekaj let pa se je morda spremenila do te mere, da se ne moreta več uskladiti.

V zvezi, narazen, v zvezi, narazen …

Prepoznate ta slavni vzorec? Ti razhodi so lahko še posebej boleči, saj ti vsak ponoven začetek da upanje, da bo tokrat drugače, potem pa se spet razideta.

Razpad zveze, ki se ti bo čez nekaj let zdel smešen.

Skoraj vsak v mladosti hodi z osebo, ki je tako napačna zanj/zanjo, da je to že smešno.