Kaj pričakovati od ene najbolj zmuzljivih, domiselnih in nepredvidljivih holivudskih zvezd, kot je Johnny Depp? Nenavaden penthouse, seveda! Zdaj je penthouse stanovanje Johnnyja Deppa naprodaj in tako si lahko lastimo eno najbolj zanimivih in nenavadnih stanovanj v tem delu Los Angelesa.

Na samem vrhu stavbe Eastern Columbia v Los Angelesu najdemo penthouse Johnnyja Deppa, ki je vreden skoraj 12 milijonov evrov. Zdaj ga lahko kupimo in tako dobimo eno od najbolj zanimivih in nenavadnih stanovanj na tem območju.

Tukaj se skriva penthouse Johnnyja Deppa.

Tukaj se skriva penthouse Johnnyja Deppa.

Celotno stanovanje Johnnyja Deppa je dejansko kombinacija petih sosednjih penthousov. Štirje penthousi imajo 2 spalnici, en penthouse pa je primeren za alfa samca. Skupaj se razprostirajo na več kot 1000 kvadratnih metrih, namenjenih sproščanju in uživanju. Johnny Depp je dodal dodatne vhode, med seboj povezal 3 penthouse in jih spremenil v velikanski prostor za zabavo. Druga 2 penthousa sta ločena, en penthouse je postal umetniški studio, drugi pa razkošni apartma za goste.

PREBERITE ŠE: Luksuzno domovanje Jennifer Lopez te bo hipnotiziralo!


Notranja oprema je vse, kar bi lahko pričakovali od ene najbolj izmuzljivih, domiselnih in nepredvidljivih hollywoodskih zvezd: barvite sobe, edinstvene umetnine, nenavadni vzorci in različne teksture. Jedilnico med drugim krasi velikanska umetnina brazilskih umetnikov OSGEMEOS.
Na vrhu najdemo teraso za prosti čas, opremljeno z bazenom, wellnesom, prostorom za sončenje, udobnimi ležalniki, kaminom in popolnoma opremljenim fitnes studiom.

Ogled galerije – penthouse Johnnyja Deppa