Čas je, da snameš rožnata očala in na svet začneš gledati drugače. Realno. Zate morda tudi boleče – to so jasni znaki, da tvoj partner POGREŠA bivšo.

V filmih, ki jih gledaš, je precej enostavno razvozlati, če oseba ni prebolela bivše ljubezni. A resnično življenje ne bi bilo zanimivo, če te ne bi vztrajno soočalo z izzivi – resničnost je pogosto drugačna, saj si ljudje zatiskajo oči pred resnico, si dajejo potuho in se bojijo narediti korak naprej, ker vedo, da bodo morda ostali sami. A samota je velikokrat boljša kot razmerje, v katerem nima glavne, temveč stransko vlogo.

Biti zaljubljena v osebo, ki svoje preteklosti ni pustila za seboj, je ena težjih stvari v resnem razmerju. Včasih ljudje vstopijo v zvezo, preden pozdravijo srce in mislijo, da bodo z novo osebo dosegli razsvetljenje, po katerem tako vztrajno hrepenijo. In na tak način si dodatno otežijo ljubezenski življenje.

Čas je, da snameš rožnata očala in na svet začneš gledati drugače. Realno. Zate morda tudi boleče.

Nezmotljivi znaki, da tvoj partner POGREŠA bivšo

Vpet je v njeno življenje.

Obstajajo bivši partnerji, ki postanejo prijatelji in so aktivno vključeni v življenje drug drugega. S tem ni nič narobe in tudi ti, kot razumna partnerka, bi to morala razumeti. Vendar! Čas je, da na njuno razmerje začneš gledati tudi nekoliko kritično – moraš razbrati, ali gre za druženje, ki temelj izključno na prijateljstvu ali upanju, da bosta nekoč ponovno skupaj.

Opazuj, na kakšen način o njej govori. Če se do nje obnaša kot do vseh svojih prijateljev, verjetno ni razloga za skrb. Če vidiš, da posebej uživa v njeni družbi, želi z njo preživljati večino časa in je razburjen, če nista skupaj, bi to lahko bil znak, da imata težave.

Vztrajno vaju primerja.

Verjetno najbolj boleč občutek je, ko te partner primerja z žensko, ki je bila nekoč del njegovega življenja. Povsem jasno je, da se lahko zgodi, da tvoj partner tu in tam po pomoti izgovori njeno ime, pove kakšno stvar o njej in se spomni preteklosti, vendar to ni “normalno”, če to postane njegova navada.

Če bi bila dovolj dobra zanj, bi nate gledal kot boginjo, in ne kot na nekoga, ki ni dovolj dober, ker ne izpolnjuje pričakovanj, ki si jih je oblikoval v glavi zaradi bivšega dekleta. Večno boš druga!

Neiskren je s teboj.

Ni pomembno, za kakšno vrsto odnosa gre, pogovor lahko reši marsikatero težavo. In prav je, da se z njim pomeniš o vajinih čustvih. Ko bo opazila, da je njegovo vedenje sumnjivo, boš verjetno želela pogovor, iz katerega lahko razbereš signale, ki ti bodo dokončno povedali, kakšna je vajina usoda. Če se bo izogibal odgovorom in bo želel spremeniti temo, povezano z bivšim dekletom, je jasno, da ni pripravljen na odprt pogovor o njej, ker nekaj verjetno kriva, kar je OGROMNA ovira v vajini uspešni zvezi.

NASVET: Četudi je razmišljanje o bivšem dekletu neke vrste prevara, moraš razumeti, da zgornji znaki ne bodo veljali za vsako razmerje enako. Če je tvoj partner zaključil prejšnjo zvezo pred meseci, je povsem jasno, da bo v njegovem srcu še zmeraj prostor za osebo, ki je bila nekoč del njegovega življenja. Povsem mogoče je, da se trudi in te ima rad, vendar ne more svojim čustvom ukazovati. Zato je pomembno, da se pogovorita, razčistita nesoglasja in kreneta vsak svojo pot, če ne gre drugače.
Ker tudi ti si zaslužiš nekoga, ki te bo imel neizmerno rad in bo zanj NAJPOMEMBNEJŠA!