Končno je tu nova Nokia 3310! Podjetje HMD Global, ki ima v lasti znamko Nokia, je na kongresu mobilne telefonije MWC 2017 v Barceloni predstavilo reinkarnacijo neuničljive Nokie 3310, ki ima podobno kot njena predhodnica izjemno vzdržljivo baterijo, trpežno ohišje in kačo.

Nokia 3310 se vrača. Rahlo prenovljena Nokia 3310 bo imela prav tako izredno zmogljivo baterijo, trpežno ohišje in (prenovljeno) kačo. Stavi torej na adute in ugled predhodnice. Dobila pa je moderno preobleko, barvni zaslon in fotoaparat na zadnji strani.

Prenovljena je tipkovnica, ohišje je nekoliko shujšalo in je na voljo tudi v različnih barvnih odtenkih. Programska oprema je precej podobna tisti z začetka tisočletja (temelji na mobilnem operacijskem sistemu Series 30 in torej ni pametna), tudi čas pogovorov na polnjenje. Baterija bo namreč zdržala do 22 ur pogovorov, v času pripravljenosti pa kar en mesec.

PREBERITE ŠE: Legenda se vrača: Nokia 3310 v moderni preobleki na MWC 2017

 Katera vam je bolj všeč, stara ali nova Nokia 3310?


Katera vam je bolj všeč, stara ali nova Nokia 3310?

Nokia 3310 bo po mnenju šefa podjetja HMD Floriana Seicheja služila digitalnemu razstrupljanju. Kupiti jo bo moč v drugi četrtini leta 2017. Če potrebujete telefon za klicanje, pošiljanje SMS-ov ter občasno fotografiranje in igranje igric, je ta mobilni telefon za 49 evrov kot naročen za vas.

Galerija – nova Nokia 3310: