Mnogi so mnenja, da se elektronske knjige s papirnatimi sorodnicami ne morejo primerjati, s čimer pa se ne strinja Amazon – ta namreč ponuja že tretjo različico svojega elektronskega bralnika Kindle Oasis 2019.

Amazon je predstavil novo različico svojega bralnika elektronskih knjig, ki sliši na ime Kindle Oasis. Naprava se lahko pohvali z novo funkcijo, ki uporabnikom omogoča, da barvno temperaturo zaslona prilagodijo svojim željam. Ta je še posebej priročna pri nočnem branju.

Novi Kindle Oasis ponuja možnost prilagajanja barvne temperature zaslona.

Tretja generacija tablice Kindle Oasis 2019 se na prvi pogled sicer ne razlikuje od svojih predhodnic – vsebino prikazuje na 7-palčnem E-Ink zaslonu z ločljivostjo 300 ppi (točk na palec), ponaša se tudi z vodoodpornim dizajnom in podporo Bluetooth  za zvočne knjige iz zbirke Audible. Polnjenju baterije je namenjen priključek Micro USB.

Pripravite se na branje!

Novi Kindle Oasis 2019 z 8 GB notranjega spomina bo od 24. julija naprej na voljo za 250 dolarjev (približno 220 evrov), medtem ko bo za različico z 32 GB notranjega spomina potrebno odšteti 280 dolarjev (približno 250 evrov).