Za vse fashionistke, ki že zdaj v mislih sestavljate modne kombinacije za novoletni stajling, imamo le en nasvet: več je več! Veseli december je edini čas v letu, ko si naša ženska plat, ki ji je všeč vse, kar se blešči, sveti in sije, lahko zares privošči, zato pozabimo na vse tiste ‘’Grinche’’, ki nam pravijo drugače in nadenimo nase kose, v katerih se bomo počutile hkrati kot hedonistične zapeljivke in nedolžne princeske. Na spletnih trgovinah Net-a-Porter in Asos smo za vas poiskali tri ključne modne kose, ki jih za novoletno odštevanje potrebuje še tako izbirčna fashionistka.

1. Novoletni stajling: izberite praznično cocktail oblekico ali kombinezon.

Cocktail oblekica je klasičen kos, ki v omari vedno pride prav. Podobno je s črnim kombinezonom z bleščečimi všitki ali prosojnimi deli, ki je letos idealna izbira za vse decembrske zabave, ne le za silvestrsko odštevanje. Črna je seveda večna izbira, s katero ne morete zgrešiti, če pa se počutite še posebej razigrane, izberite zlato ali srebrno različico.

2. Novoletni stajling: snežna kraljica ima v laseh…..

…trakove s kristalčki, cvetjem, elegantne verižice in dodatke, ki spominjajo na svetleče tiare. Vsi našteti dodatki so prevladovali tudi na modnih pistah velikih znamk, ki prisegajo na romantičen pridih, ki ga takšni kosi vnesejo v vsako modno kombinacijo. Če ste do takšnih kosov tekom leta bolj zadržane, je december idealen čas, da si daste duška in pustite princeski v sebi, da zasije!

3. Novoletni stajling: glamurozne visoke petke s silvestrskim sijajem.

Gležnjarji, salonarji ali pa balerinke. Ne glede na to, s kakšnimi čevlji boste zaokrožile svoj “outfit”, izberite tiste, na katerih ne bo nihče spregledal bleščic in kristalčkov, ki bodo zaključili vašo praznično podobo. Dobra stran takšnih čevljev je tudi, da bodo popestrili tudi povsem vsakdanje modne kombinacije s kavbojkami in preprostimi puloverji tekom dneva, ki bodo tako pridobili praznični blesk, na katerega decembra enostavno ne smemo pozabiti.