Poletje se končuje in jesen je samo korak stran. Čas je, da obnovimo svoje zaloge čaja, iz omar vzamemo odeje in si izberemo nekaj zanimivih TV serij, ki nas bodo popolnoma prevzele. Letos se lahko na mrzel jesenski veter pripravimo z najboljšimi serijami, ki bodo premiere doživele prav to jesen.

Odlične nove serije, ki jih bomo gledali to jesen:

Stranger Things (15. julij)


Mirno življenje v mestu pretrese izginotje fantka. Preiskavo prevzamejo otrokovi sorodniki, policija in najboljši prijatelj Michael. Michael je na dobri poti, da razreši skrivnost, ko se nenadoma znajde med več stoletij staro bitko med nadzemeljskimi silami.

This is Us (20. september)


Komična drama pripoveduje prepleteno zgodbo več ljudi, ki so se rodili na isti dan. Prvi se odloči poiskati svoje starše, drugi  se ravnokar rodi, tretji  pa ima močne komplekse glede svoje teže.

Designated Suvivor (21. september)


Designated Survivor je nova politična drama, ki se spusti v ozadje ameriške vlade. Član kabineta postane po tragični smrti prejšnjega predsednika novi predsednik Združenih držav Amerike. On je “designated survivor”, posameznik v predsedniški liniji nasledstva, ki postane vodja država v primeru višje sile.

Luke Cage (30. september)


Nova televizijska serija temelji na stripih Marvel Comics. Govori o Afroameričanu iz Harlema, ki dobi nadnaravne moči in se tako odloči, da postane superjunak. Serija obljublja neverjetne vizualne učinke in veliko akcijskih prizorov.

Crisis in Six Scenes (30. september)


Novo serijo, pod katero se je podpisal Woody Allen, sestavlja šest epizod. Pripoveduje zgodbo običajne družine, njeno življenje pa se obrne na glavo, ko jih obišče neobičajen gost. Glavno vlogo je Woody Allen zaupal Miley Cyrus.

PREBERITE ŠE: Najboljše mini serije za tiste, ki nimajo veliko časa

Westworld (2. oktober)


Westworld je ena od najbolj pričakovanih serij leta. Zgodba se odvija v prihodnosti, v tematskem parku za odrasle, poseljenem z roboti in kavboji, ki so programirani, da igrajo različne vloge in tako izpolnjujejo želje človeških udeležencev. Vse teče kot po maslu do trenutka, ko se program sesuje in začnejo roboti načrtovati upor proti človeštvu.

Man with a Plan (2. oktober)


Komična serija sledi moškemu, ki postane gospodinjec in skrbi za otroke, medtem ko gre žena nazaj v službo. Sčasoma spozna, da je starševstvo težje, kot si je mislil. Serija je polna lahkotnega humorja in situacijske komike.

Timeless (3.oktober)


Timeless je nov TV projekt, ki si ga je zastavil Neil Marshall, režiser serije Igra prestolov. To je serija, ki se osredotoča na akcijo, kriminal in potovanje skozi čas. Skupina ljudi se mora vrniti nazaj v čas, da zaustavi skrivnostnega zločinca, ki namerava spremeniti potek zgodovine.

Divorce (9. oktober)


Nova komična serija pripoveduje zgodbo Frances, ki se sooča z ločitvijo po desetih letih zakona. V tem času se uči o sebi in poskuša začeti na novo.

The Crown (4. november)


The Crown je nova britanska televizijska serija, ki govori o prvih letih vladanja kraljice Elizabete II. in o njenem odnosu z legendarnim predsednikom vlade, Winstonom Churchillom. Ta zgodba ima vse, kar lahko pričakujemo: zapletene spletke v palači, neverjetno lepo pokrajino in razkošne kostume.