Burberry Pre-Fall 2016 kolekcija, ki je pod taktiriko Burberryjevega kreativnega direktorja Christopherja Baileya prvič nastala pod združeno znamko, izžareva močan pridih sedemdesetih in je popolna mešanica vojaškega stila, retro vpliva in brezčasnega luksuza.

Burberry Pre-Fall 2016 kolekcija je prva kolekcija, ki je nastala po združitvi treh Burberryjevih znamk – Burberry Prorsum, Burberry London in Burberry Brit.

Prva kolekcija nove znamke, poimenovane preprosto Burberry, prinaša vse, kar pričakujemo od luksuznih britanskih blagovnih znamk: kakovostne materiale, klasične kroje, čudovite plašče in kameljo barvo. Pomislite na predimenzionirane jakne, bomberje in ponče, vojaške plašče in le dotik športnega luksuza in pred vašimi očmi se bo prikazala kolekcija Burberry Pre-Fall 2016 – kolekcija, ki sicer jemlje iz preteklih 70-ih in sledi trenutnim trendom, ki narekujejo rokave in hlačnice na zvon in ostale retro kose iz 1970-ih, a kljub temu še vedno nudi vse brezčasne Burberryjeve ikonične kose. Burberryjeve kolekcije brez trenča v kamelji barvi si vendar ne bi mogli predstavljati!

Ogled galerije – Burberry Pre-Fall 2016