Pametni telefon Huawei Honor Magic je prava magična paličica v vaši roki. Izpolni vam lahko domala vse želje. No, vsaj tiste, ki so v domeni telefona. Zaobljen videz, zaobljen zaslon, 4 GB sistemskega pomnilnika, procesor Kirin 950 ... Honor Magic adute stresa iz rokava. Smo povedali, da prepozna svojega lastnika?

Pametni telefon Huawei Honor Magic stavi na umetno inteligenco. Njegov senzor prepozna oči lastnika kot tudi njegov prsti odtis in se odklene takoj, ko se ga dotaknete, oziroma zaklene, ko ga odložite. S tem zagotovi, da so podatki shranjeni v napravi dostopni zgolj in le lastniku.

 Pametni telefon Honor Magic vas bo pustil odprtih ust.


Pametni telefon Honor Magic vas bo pustil odprtih ust.

Krasi ga ukrivljen 5,1-palčni  zaslon AMOLED ločljivosti QHD (2560 x 1440 slikovnih točk, 577 ppi), za 7,8-milimetrskim zaobljenim ohišje pa se skriva procesor Kirin 950, 4 GB sistemskega pomnilnika, 64 GB skladiščnega prostora za shranjevanje podatkov in baterija z 2900 mAh. Podpira tehnologijo za hitro polnjenje, zato je baterijo moč napolniti do 90 odstotkov v pičle pol ure. Tehtnica mu nameri skromnih 145 gramov. Ponaša se s sprednjo kamero z 8 MP in zadnjim digitalnim fotoaparatom z ločljivostjo 12 milijonov slikovnih točk. Nameščen ima operacijski sistem Android 6.0 Marshmallow.

PREBERITE ŠE: CES 2017: pametni telefon Honor 6X – malo denarja, veliko muzike


Še bolj kot vse našteto navduši intuitivni vmesnik. Njegov digitalni asistent sliši na ime Honor Magic Live (nekakšen Huaweijev odgovor na Google Now). Znal vam bo svetovati, vas opominjati in priskočiti na pomoč, ko bo to treba, in ne da bi ga za to posebej prosili. Zanj bo treba odšteti okoli 500 evrov.

Galerija – pametni telefon Huawei Honor Magic: