Grafični oblikovalci se leta mučijo, da najdejo popolno pero. Če ga tudi ti iščeš, razmisli o elektronskem peresu Pro Pen Slim, ki je ustvarjeno za tvojo roko, saj boš z njim pozabil/-a na krče in bolečine v prstih. Če obožuješ minimalističen dizajn, je potem to pero ulov leta.

Navadna peresa, ki jih dobimo poleg grafičnih tablic ali jih zanje kupimo, so debelejša, zato se moramo nanje navaditi, po dolgotrajni uporabi pa lahko povzročijo bolečine ali celo krče v prstih.

Wacom je zato izdelal elektronsko pero Pro Pen Slim, ki ni samo tanjše, pač pa tudi oblikovano, da je dolgotrajnejša uporaba udobnejša. Lahko bi rekli, da je to pero, ustvarjeno za tvojo roko, saj se prilagodi nagibu roke in pritisku na površino do te mere, da prepreči nastanek bolečin.

Wacom je izdelal elektronsko pero Pro Pen Slim.

Elektronsko pero Pro Pen Slim, ki za delovanje ne potrebuje baterije, ima tipala, s katerimi prepozna več kot 8000 moči pritiska konice na podlago, poleg tega pa tudi 60 ravni nagiba v eni in v drugi smeri.

Pero Pro Pen Slim je združljivo s tablicami.

Pero Pro Pen Slim je združljivo s tablicami Cintiq Pro, Cintiq 16, MobileStudio Pros in Intuos Pro.

Pero Pro Pen Slim je na trenutno na voljo na Japonskem in boste zanj odšteli približno 70 evrov brez davka, kmalu naj bi bil na voljo tudi drugje po svetu.