Ko je zagotovo pripravljen na prihodnost s teboj, te bo zagotovo vprašal te stvari.

Del odnosa je črvičenje v trebuhu, neučakanost in strah pred tem, ali je tudi on prepričan, da si prava zanj. Če si resnično predstavljaš življenje z nekom, se moraš prepričati, da je tudi tvoja simpatija istega mnenja kot ti glede tega, kako sploh je videti vajina prihodnost. Iz teh vprašanj bi to lahko ugotovila.

Po besedah ​​Damone Hoffman, gostiteljice podcasta Dates & Mates, moški zastavi ženski naslednja velika vprašanja, ko ugotovi, da je resnično prava zanj.

Sem všeč tvoji družini?

To vprašanje se morda zdi naivno, vendar kaže, da je tvoja simpatija zelo resna glede vajinega odnosa. Če nekdo želi dolgoročno biti s teboj, si želi odobritev tvoje družine, pravi Hoffman za Elite Daily. Tisto, kar ga najbolj zanima, je to, ali bodo vaši družinski člani postali njegova družina oz. ali se bo počutil dobrodošlega v tvoji družini.

Kakšna starša bova?

Nedolžno vprašanje, ki je neverjetno pomembno. Zdi se lahko, da gre za nedolžen pogovor in sanjarjenje, a če moški sprašuje takšne stvari, je to znak, da si želi deliti svoje življenje s teboj. Hoffman priporoča, da se ta pogovor začne zgodaj v razmerju, saj le tako lahko vidita, ali imata enake poglede na ustvarjanje družine.

Mi imaš kaj za povedati, česar mi še nisi?

To vprašanje je zelo srhljivo in deluje, kot da gre za trik, a v tem trenutku imaš priložnost, da poveš stvari, za katere bi partner prej ali slej verjetno izvedel. Njegovo preizkušanje pomeni, da si želi resno zavezo. Če ne moreš zaupati svojem partnerju resnice že na začetku, se bo vajino partnerstvo zelo hitro zaključilo.