Se ti včasih zdi, da to stoletje ni zate? Preveri, ali 'živiš' v napačnem času.

Če odgovoriš na ta vprašanja z »da«, si rojena v napačnem stoletju.

Imaš rada vintage oblačila?

Na to vprašanje marsikatero dekle brez obotavljanja reče ja. Kupovanje v second hand butikih je eden izmed največjih užitkov potovanja po zahodnem delu sveta.

 

Sovražiš sodobne zmenke?

Ali sovražiš dejstvo, da je skoraj nemogoče igrati zabavno igro in flirtati, če se ne vključiš na spletno sceno (najpogosteje Tinder)? Za izboljšanje pogojev na področju dvorjenja se ti ni treba odpeljati zelo daleč v času. Še pred nekaj desetletji je bil filrt še veliko bolj živ in pristen, kot je danes.

Imaš polaroidni fotoaparat?

Doprinosi razvoja sodobne tehnologije so navdušujoči in dejstvo, da imamo v telefon vgrajeno vrhunsko kamero, ki nas spremlja na vsakem koraku, je z vidika naših prednikov zavidanja vredno. Vendar pa moramo priznati, polaroid je pač polaroid.

Ne maraš popularne glasbe?

Ali na vso moč pogrešaš čase, ko smo kupovali CD-je, še bolj pa hrepeniš po letih, ko so svetu glasbe vladale plošče? Poleg tega pa se ti zdi popularna glasba neskončno premalo razdelana in kakovostna. Verjetno se nisi rodila v pravem stoletju. Več sreče naslednjič.

PREBERITE ŠE: Kaj o tebi pove tvoj naj okus sladoleda?

Imaš rada filme stare šole?

Čeprav meniš, da sodobna filmska industrija postreže z nekaj dobrimi filmi na leto, pa po tvojem mnenju nič ne preseže odličnih  filmov stare šole.