Če ste v dvomu, kateremu prijatelju lahko resnično zaupate, lahko s tem preprostim trikom ugotovite, kdo so vaši pravi prijatelji.

Prijatelje je običajno mogoče razdeliti v tri skupine. Prvo predstavljajo ljudje, s katerimi ste veliko časa preživeli v šoli, zdaj pa se z njimi srečujete le še na družabnih dogodkih. V drugi so sodelavci, ki so sicer del vašega vsakdana, a vas pogosto tudi razjezijo. Tretja skupina pa je namenjena vašim najbližjim prijateljem, ki so vam vselej pripravljeni pomagati v stiski.

Kako preveriti, ali se ljudje, ki vas obkrožajo, res uvršajo v tretjo izmed opisanih skupin? Kot kaže, smo končno dobili odgovor na to vprašanje.

Uporabnica Twitterja @TrillxLove je s svojimi sledilci delila zanimivo zgodbo. Njen partner je z njenega telefona poslal nekaj sporočil, namenjenih njenim prijateljem in prijateljicam. Zapisal je “wasn’t I with you last night”, kar v prevodu pomeni “ali nisem bila sinoči s tabo”. Prejemniki sporočila so se vsi po vrsti zavzeli za svojo prijateljico in odpisali, da so skupaj preživeli noč. V resnici sta zaljubljenca čas preživela skupaj.

Tvit je navdušil uporabnike družbenega omrežja in prejel več kot 20 tisoč deljenj. Mnogi so trik uporabili v želji, da izvejo, kdo so njihovi “pravi prijatelji”. Kakšni so bili rezultati? Preverite v galeriji.

Galerija – Ta trik na telefonu vam bo pomagal ugotoviti, kdo so vaši “pravi prijatelji”