Prazniki so za teboj in si nanje že verjetno pozabila, a tvoje telo ni ‒ na njem so se nabrali kilogrami, ki se jih moraš rešiti. Če si v procesu hujšanja, so tu oblačila, s katerimi prekriješ odvečne kilograme, preden dosežeš želeno figuro.

Dobri stilski triki omogočajo harmonijo in simetrijo telesa, tako da je to videti vitko. Seveda to ne pomeni, da se lahko zdaj kar zapustimo, se ne gibljemo in jemo vse, kar nam pride pod roke. Ravno nasprotno! Samo če bomo posvojili zdrave navade, se bo naše telo vrnilo v prvotno obliko, mi pa se bomo počutli lepše in lažje.

V začetnem obdobju bi bilo dobro, da se izogibamo ozkim kavbojkam in črnim oblačilom od glave do pet, in morda raje sledimo nasvetom izkušenih stilistov in modnih blogerjev, ki vedo, kako pravilno skriti nekaj odvečnih kilogramov in kako poudariti tisto, kar je na nas najlepše.

Široki puloverji, ki jih nonšalantno kombiniramo s hlačami širšega kroja, enobarvni pajaci v kombinaciji z zanimivim pasom, igra vzorcev, dolgi šali in seveda klasične kavbojke, ki vsako kombinacijo dvignejo ravne višje, so le nekatere izmed možnosti.

S temi oblačili prekriješ odvečne kilograme: