Imate zlomljeno srce, okolico pa prepričujete, da ste dobro in ste ga že preboleli. Če počete teh 6 stvari, je očitno, da za vas zgodba še zmeraj ni končana.

Zelo težko je preboleti nekoga, še posebej, če ste ga zares cenili in imeli radi. Če trdite, da ste osebo preboleli, si oglejte teh 6 znakov, ki vam pokažejo, ali ste zares odprli novo poglavje v življenju ali pa se še zmeraj oklepate preteklosti.

Zasledujete ga na družbenih omrežjih.

V sodobnem času, ko so družbena omrežja postala prostor, v katerem sledimo, kaj ljudje počno, je tvoje zasledovanje vsakega njegovega koraka na spletu jasen znak, da ga imaš še zmeraj rada.

Dvomite v svojo lepoto in vrednost.

Svoj videz povezujete z razlogom, zakaj vas je zapustil – to obremenjevanje kaže na to, da ga imate še zmeraj radi. Ne zavedate pa se, da je zunanja lepota prehodna, notranja pa večna.

Razmišljate o preteklosti z njim.

Ker so vaše misli okupirane z njim, se spominjate tudi vseh vajini skupnih trenutkov. Četudi se ti morda takrat, ko sta bila skupaj, niso zdeli čarobni, jih zdaj, ko sta ločena drug od drugega, poveličujete, idealizirate in nenehno vrtite v svoji glavi.

Greste na zmenek z vsakim moškim, ki vas povabi.

Da bi preprečili in zmanjšali bolečino, ki jo čutite, poskušate svoje misli preusmeriti na druge moške – vprašanje pa je, ali je to prava rešitev in način, na katerega boste resnično pozabili nanj.

Vsakega moškega primerjate z bivšim.

Ločenost naredi, da bivšega idealizirate, zato vse moške primerjate z njim. V vsakem drugem človeku, ki ga srečate, iščete lastnosti bivšega, a se sami zavedate, da bi bila zdaj verjetno še zmeraj skupaj, če bi bil zares tako idealen.

Upate.

Obupano upate, da se bo bivši enkrat oglasil, spoznal vašo vrednost in se vrnil nazaj v vaš objem.