Samsung je presenetil z valjastim računalnikom, ki je tudi zvočnik Samsung Art PC Pulse. Zakaj taka nenavadna oblika? Zagotavlja učinkovito hlajenje strojne opreme in optimalno razporeditev zvoka.

Samsung Art PC Pulse je zmogljiv osebni računalnik, ki je hkrati tudi vrhunski zvočnik. Na kožo je pisan tako zahtevnim uporabnikom kot petičnim avdiofilom. Oblika zagotavlja optimalno hlajenje in 360-stopinjski zvok, ki ga dostavlja zvočniški sistem Harman Kardon. Računalnik z modro lučjo poskrbi tudi za prijeten ambient.

PREBERITE ŠE: Samsung Gear IconX: samozadostne brezžične slušalke, ustvarjene za športnike

 Samsung Art PC Pulse je ne le tehnološki


Samsung Art PC Pulse je ne le tehnološki

Inženirji so vstopnemu modelu računalnika Samsung Art PC Pulse namenili Intelov štirijedrni procesor Core i5 frekvence 2,7 GHz, 8 GB sistemskega pomnilnika in 256 GB SSD prostora za shranjevanju, za grafiko pa zadolžili grafično kartico AMD Radeon RX 460 GPU. Oprema je nadgradljiva, saj gre za modularni računalnik, ki pa je 87 odstotkov bolj kompakten kot drugi predstavniki razreda osebnih računalnikov.

Na voljo bo od 28. oktobra 2016 dalje, za vstopno različico pa bo treba odšteti nekaj manj kot 1100 evrov, kar je precej ceneje od Applovega cilindričnega Mac Proja. Za dražjo različico, opremljeno z Intelovim procesorjem štirijedrnim Core i7, isto grafično kartico, dodatnim terabajtom prostora za shranjevanje in 16 GB sistemskega pomnilnika, pa bo treba odšteti 1450 evrov. Oba modela imata štiri USB-vhode, po en USB Type-C, Ethernet in HDMI-vhod, priključek za slušalke in režo za SD-kartico.

GALERIJA: Valjasti osebni računalnik Samsung Art PC Pulse