Tukaj je Samsung Galaxy Note8! In vse kaže na to, da bo več kot odličen.

Samsung Galaxy Note8, ki ima 6 GB delovnega spomina, 10-nm procesor in do 256 GB razširljiv pomnilnik, je opremljen še z večjim brezkončnim zaslonom, izboljšanim pisalom za osebno komunikacijo S Pen ter najboljšo Samsungovo kamero do zdaj.

6,3-palčni zaslon Quad HD+ Super AMOLED je največji v družini Note do zdaj, a zaradi ozkosti se roki še vedno izjemno lepo prilega. Najboljši teren za večopravilnost torej. Temu bodo dodatno pripomogle še nove nastavitve App Pairing, ki omogočajo uparjanje aplikacij v Plošče na robu. Izboljšana različica pisala S Pen omogoča nove izkušnje v interakciji s telefonom in komunikaciji. Natančnejša konica, izboljšana občutljivost pritiska in funkcije, ki vam bodo omogočale, da se izrazite, kot se do zdaj niste mogli, so nabor izboljšav. Prek Galaxy Note8 boste zdaj lahko delili celo animirana sporočila. Preidimo še na glavno kamero. Samsung Galaxy Note8 je opremljen kar z dvema, ki se ponašata z 12 milijoni slikovnih pik in optično stabilizacijo slike na širokokotnem in telefoto objektivu. Na sprednji strani boste našli še eno kamero, ki je opremljena z 8 milijoni slikovnih pik in pametnim samodejnim ostrenjem.
Samsung še naprej podpira svojo zavezo, da bo industrijo vodil k varnosti baterij. Galaxy Note8 je bil pregledan z osemstopenjskim varnostnim pregledom baterije – najstrožji pregled v industriji.

Priznajmo, za Samsung Galaxy Note8 stiskamo pesti. Če ga želite, je za 999 evrov vaš.

Galerija – Samsung Galaxy Note8: kaj nas čaka tokrat?

Več informacij:
citymagazine.si