Samsung je k njegovi pametni uri Gear S2 dodal kanček stila in razkošja: predstavil je namreč dve novi, izredno elegantni izdaji ure Gear S2 classic – ena je narejena iz 18-karatnega rožnatega zlata, druga pa iz platine.

Funkcionalno novi modeli pametne ure Samsung Gear S2 niso nič kaj drugačni od prvega modela S2, čeprav Samsung opozarja, da bodo ure kmalu imele možnost uporabe Samsung Pay prek NFC.

Novi modeli imajo nekaj dodatnih številčnic, izdelanih samo zanje. Samsung pa bo za to luksuzno izdajo pametne ure Samusng Gear S2 izdelal še nove paščke za ure (tudi paščke iz usnja, najlona in kovin), ki bodo ustrezali tej razkošni izdaji pametnih ur.

PREBERITE ŠE: Nenavadne ročne ure zanjo in zanj

Samsung Gear S2: rožnato zlata

Samsung Gear S2: rožnato zlata

Pri ustvarjanju vrhunskih novih paščkov so sodelovali z ekskluzivnimi oblikovalci, kot je Colombo, in predstavili več zabavnih in ustvarjalnih številčnic, na primer take s podobami likov Peanuts in deli umetnikov, kot so Keith Haring, Jean-Michael Basquiat, Jeremyville in Burton Morris.
Novi izdaji klasičnega modela pametne ure Samsung Gear S2 tako ponujata še več možnosti za izražanje in prilagajanje uporabnikovega stila s poudarkom na krožni obliki in napredni uporabnosti ure.
Samsung Gear S2 classic z ohišjem iz 18-karatnega rožnatega zlata z usnjenim paščkom v barvi slonovine ter ohišja iz platine s črnim usnjenim paščkom bosta na voljo od februarja 2016.

Samsung Gear S2: platina

Samsung Gear S2: platina