Seksi filmi leta 2015 niso razočarali. Seveda podobno pričakujemo tudi od filmov letošnjega leta. Držimo pesti in upajmo, da bodo ti zapeljivi, vroči, seksi filmi leta 2016 zadovoljili vsa naša pričakovanja! Tukaj je osem seksi filmov, ki jih bomo dočakali že letos.

Seksi filmi leta 2016:

Dirty Grandpa (Dedek uide z vajeti, 2016)

Starejši dedek uči mlajšega gospodiča, kako živeti divje.

The Huntsman: Winter’s War (Sneguljčica in lovec 2, 2016)

A bi lahko Chris Hemsworth imel še globlji glas? Najbolj spodbuden segment je gotovo poljub pri bazenu, ki si ga izmenjata Chris in Jessica.

The Choice (Izbira, 2016)

V filmu Izbira je spoznamo ženskarja Travisa, ki se ne želi ustaliti, in Gaby, študentko medicine. Soseda se srečata, spoznata in zaljubita.

The Legend of Tarzan (Tarzan: Legenda, 2016)

V filmu se združita Alexander Skarsgard brez srajce in lepa Margot Robbie in tako ponovno obudita romanco Tarzana in Jane. Alexandrove mišice so tukaj zato, da navdušijo.

PREBERITE ŠE: Najbolj “kinky” filmi vseh časov

How to be Single (Razgibano življenje samskih, 2016)

Dakota Johnson in Rebel Wilson sta ljubki, smešni samski dekleti, ki poskušata najti ljubezen v New Yorku.

Knight of Cups (Vitez čaš, 2015)

Christian Bale je scenarist, ki se prelevi v party animal z modelom, striptizeto in poročeno žensko.

Touched With Fire (2015)

Nič kaj klišejska romanca vključuje dva manično-depresivna poeta, ki se spoznata med bivanjem v psihiatrični bolnišnici Touched With Fire. Ali ne hrepenimo vsi po noro vroči ljubezni?

I Saw the Light (Videl sem luč, 2015)

Tom Hiddleston igra slovitega pevca Hanka Williamsa, njegovo solzavo petje in zapeljevanje pa pustita prijetno ščemenje.