Vse od leta 1994, ko so serijo Prijatelji (Friends) predstavili svetu, pa do danes, velja serija za eno najboljših in najbolj smešnih televizijskih serij, ki smo jih lahko gledali na malih ekranih. Chandlerjev sarkazem, Phoebijina čudaškost, Monicina tekmovalnost, Rossov intelekt, Rachelina ljubka bebavost in Joeyjevi mali možgani – serija Prijatelji nas ni nikoli razočarala, uspela pa nas je zabavati kar 10 let. Izbrali smo najbolj smešne trenutke in epizode, ob katerih boste jokali od smeha!

Serija Prijatelji (Friends) – najboljše in najbolj smešne epizode v seriji Prijatelji

The One With All The Thanksgivings


V peti sezoni prijateljev je epizoda The One with All the Thanksgivings polna zabavnih prebliskov najhujših Zahvalnih dnevov, ki so jih doživeli. Gotovo med najbolj smešne spada tisti v osemdesetih, kjer najboljša prijatelja Ross in Chandler s smešnimi frizurami in oblekami postaneta žrtvi maščevanja.

The One With The Prom Video


Epizoda je med ljubitelji serije Prijatelji priljubljena tudi zato, ker ima resnično lep konec. A to ni vse – epizoda je polna nepozabnih enovrstičnic (“He’s her lobster”), pa tudi zapletov med Chandlerjem in Joeyjem, ko se Joey odloči, da Chandlerju podari kičasto zlato zapestnico z graviranim napisom Best Buds.

The One When Ross Got High


V tej epizodi izvemo, da je Rossevo kajenje marihuane močno vplivalo na odnose med Chandlerjem in Rossevimi starši, sedaj pa to vpliva tudi na razmerje med Chandlerjem in Monico. Rachel se medtem neuspešno muči s pripravo angleške sladice.

The One With Ross’s Tan


Ross se večkrat odpravi v salon s sistemom za samoporjavitev, a se kljub preprostim navodilom vedno znova zaplete. Med najbolj smešne gotovo sodijo izjave Chandlerja, ki se iz Rossa prisrčno norčuje.

The One When No One Is Ready


Chandler in Joey se zapleteta v neumen prepir o tem, kdo je sedel v čigavem stolu, Chandler skrije vsa oblačila Joeyju, Joey pa si obleče vsa oblačila Chandlerja. Monica se ukvarja s sporočilom, ki ga je poslala bivšemu ljubimcu, Rachel pa se ne more odločiti, kaj bi sploh oblekla.

PREBERITE ŠE: Top poletni filmi 2016, ki si jih moramo ogledati

The One When Ross Can’t Flirt


Ross je ponovno tarča posmeha – tokrat ne zna flirtati z žensko. Poskuša jo osvojiti s popolnoma neprimerni komentarji o vonju plina in o tem, da so mu všeč osemletni dečki. Joey ima na obisku babico, ki si je prišla pogledat Joeyjev nastop v seriji Law & Order (Zakon in red), a še ne ve, da so Joeyja iz serije izrezali.

The One With The Embryos


Phoebe pomaga bratu Franku tako, da namesto njegove žene” žrtvuje” svojo maternico in se odloči, da bo nadomestna mamica. V stanovanju Monice in Rachel se odvija zanimiva tekma, kjer dekleti na koncu izgubita svoje stanovanje.

The One With Chandler In A Box


Joey Chandlerja postavi na ultimativno preizkušnjo prijateljstva – zaklenjen mora ostati v leseni škatli. Chandler je namreč Joeyju ukradel dekle. A Chandler kljub temu s prijatelji deli smešne in sarkastične komentarje.

The One With Ross’s Sandwich


Ross se neverjetno razburi, ko nekdo v službi ukrade njegov puranji sendvič (edino dobro stvar, ki se trenutno dogaja v njegovem življenju). Stvar gre tako daleč, da ga prisilno pošljejo na dopust. Medtem je razmerje med Monico in Chandlerjem še vedno skrivnost, Joey pa zaradi tega izpade kot pravi perverznež.

The One With All The Resolutions


Vsak izmed prijateljev si zada novoletno zaobljubo. Rachel se zaobljubi, da ne bo več obrekovala, Ross se zaobljubi, da bo vsak dan počel nekaj novega, Chandler pravi, da bo zdržal brez sarkastičnih kometarjev, Joey pa se želi naučiti igrati kitaro.

The One With The Blackout


Chandler ostane zaradi izpada električne energije ujet v banki, družbo pa mu dela Viktorijin angelček Jill Goodacre. Spremljamo lahko Chandlerjeve misli, medtem pa poskuša z modelom začeti pogovor. Ko je priložnost, prijatelje pokliče z veselo novico, a ga zaradi kodiranega govora razume le Joey.