Nakupovanje superg narekujejo trendi in zato bomo kmalu imeli način, kako privarčevati veliko denarja. Inovator David Coelho je namreč na platformi za množično financiranje Indiegogo začel z akcijo množičnega financiranja za športne copate ShiftWear, ki so opremljene z zaslonom, točneje e-črnilom, ki omogoča, da spreminjate slog superg s pomočjo mobilne aplikacije. Odlično!

ShiftWear so superge z zaslonom, ki omogoča, da jim z nekaj kliki povsem spremenite videz. Le to vam omogoča, da se obuvalo popolnoma prilagaja vašemu videzu.  E-črnilo je namreč brezžično povezano s pametnim telefonom, vsebino na njem pa upravljate preko aplikacije. Gre za izdelek ameriškega inovatorja Davida Coelha, ki je na Indiegogu že zbral dovolj zagonskih sredstev za zagon proizvodnje, kar pomeni, da bodo prvi pari svoje kupce dosegli že pomladi leta 2016. Naročite jih lahko kot nizke, srednje visoke in visoke superge.

Zaslon prikazuje kristalno čisto sliko in animacije in ker slednja potrebuje nekoliko več energije za delovanje, je podjetje, ki stoji za športnimi copati ShiftWear, predstavilo tehnologijo ”walk-n-charge” (hodi-in-polni tehnologijo), ki polni supergo na vsakem koraku z vsakim korakom. Baterija, ki napaja 360-stopinjski zaslon, sicer zagotavlja do 30 dni avtonomije.

PREBERITE ŠE: Iz NikeLaba prihajajo ”breztežnostne” superge Payaa

Če želite svoj par vodoodpornih superg s kevlar tkanino, jih lahko naročite za preračunanih 141 evrov.

Galerija ShiftWear