Sony je svojo družino slušalk 1000X obogatil z novimi brezžičnimi služalkami WF-1000XM3, s katerimi je storil občuten korak naprej!

Brezžične slušalke Sony WF-1000XM3 so namenjene ljudem z aktivnim življenjskim slogom – za tesno in udobno prileganje ušesu skrbita ekonomsko zasnovana struktura s tremi opornimi točkami in gumijasta površina z velikim trenjem.

Sony vnovič navdušuje z izjemno zmogljivostjo odpravljanja šumov, za katero stojita procesor HD QN1 in tehnologija dveh senzorjev šumov – po njuni zaslugi vas pred poslušanjem glasbe in opravljanjem klicev ne bo ustavil niti najhujši hrup. Pozabiti ne smemo niti na tehnologijo DSEE HX, ki zviša ločljivost digitalne glasbe.

Vzdržljiva baterija uporabnikom omogoča do 24 ur predvajanja glasbe ob uporabi funkcije Noise Cancelling – tehnologija hitrega polnjenja obenem pripomore k temu, da vsega 10 minut polnjenja zadošča za približno 90 minut delovanja slušalk.

Prvi kupci bodo slušalke Sony WF-1000XM3, katerih cena znaša 254,20 €, dobili že sredi avgusta. Pri upravljanju z njimi bosta pomagala tudi mobilna aplikacija Sony Headphones Connect in Google Assistant.

Galerija: Slušalke Sony WF-1000XM3