To zimo svoj stil popestrite z novimi Sony h.ear slušalkami, ki z udarnimi barvami in izpopolnjenim dizajnom s pridihom brezčasne elegance obljubljajo stilsko dovršeno glasbeno doživetje. Katera barva slušalk h.ear najbolj odraža vaš stil in osebnost?

Preženite zimsko sivino in popestrite svoj vsakodnevni videz z udarnimi barvami in živahnimi modnimi dodatki, pri tem pa ne pozabite na svoje najljubše tehnične naprave. S Sonyjevimi slušalkami h.ear, ki jih odlikuje izpopolnjen dizajn s pridihom brezčasne elegance, boste svojemu stilu dodali piko na i in se prepustili stilsko dovršenemu glasbenemu doživetju.

Katera barva najbolj odraža vaš stil in osebnost?

Katera barva najbolj odraža vaš stil in osebnost?

Sonyjevi dizajnerji so pri oblikovanju slušalk h.ear sledili zlatemu pravilu “manj je več” in izdelali dizajnerski tehnološki pripomoček, ki z nevidnimi prehodi med posameznimi deli deluje kot popolna harmonija. Sony slušalke h.ear so na voljo v petih sodobnih odtenkih z drznim pridihom, ki bodo zagotovo postali vaš stilski as v rokavu. Izberite razburljivo cinobrasto rdečo in svetu pokažite svojo strast do plesa, gibanja ter zapeljivih ritmov. Limetno rumena bo v vas prebudila spomine na neonske zabave, osvežilne poletne koktajle in vonj po morju, razkošen odtenek turkizne barvne različice pa bo popestril tudi najbolj vsakdanjo opravo. Prefinjena bordojsko rožnata dodaja vašemu stilu očarljiv ženski šarm, njeno nasprotje v ogleno črni barvi pa bo prava izbira za ljubitelje minimalističnega sloga in klasične elegance.

Bordojsko rožnata

Bordojsko rožnata

Mat in sijajni premazi zaokrožijo celovit videz slušalk h.ear ter poudarijo prodorno lepoto vsake barvne različice, medtem ko je subtilen Sonyjev logotip v istem odtenku diskreten in prefinjen okras, ki doda zadnjo piko na i. Sodobni dizajn ni vse, kar ponujajo Sonyjeve slušalke h.ear; z njimi se boste lahko potopili v svet glasbenega doživetja na najvišji ravni. Zvok instrumentov in vokalov vas bo zahvaljujoč zvoku visoke kakovosti (Hi-Res) navdušil s kristalno čistimi toni. V svojih najljubših melodijah in ritmih boste uživali še bolj, saj boste pesmi slišali natanko tako, kot si jih je zamislil izvajalec.

PREBERITE ŠE: Retro brivski set Truman

Ogled galerije – Slušalke Sony h.ear