Stella McCartney, priznana britanska modna oblikovalka, je oblikovala svojo prvo moško kolekcijo oblačil. Moško kolekcijo oblačil SS17, ki jo dopolnjujejo modne superge, čevlji, natikači, torbe tote in nahrbtnik, je navdhhnil njen še slavnejši oče, nekdanji Beatle, Paul McCartney.

Med modnimi navdušenkami oboževana modna oblikovalka Stella McCartney se podaja v moške vode. Predstavila je namreč svojo prvo moško kolekcijo oblačil SS17 (pomlad 2017). Navdahnil jo je njen oče in nekdanji član legendarnih Beatlov, Paul McCartney.

Stella McCartney - moška kolekcija oblačil SS17 za pomlad 2017

Stella McCartney – moška kolekcija oblačil SS17 za pomlad 2017

Stellina moška kolekcija SS17 je debitirala na modni reviji v Londonu v sklopu predstavitve ženske kolekcije za pomlad 2017. Krasi jo značilna lahkotnost, inovativni potiski, nenevadni detajli in britanski humor. Za lažjo predstavo vam predlagamo ogled spodnje foto galerije. V njen bo vsak moški našel nekaj zase. Kolekcija, sestavljena iz kratkih majic, puloverjev, šalov, hlač, suknjičev, pletenih jop, plaščev, bomberjev, srajc, kombinezonov, superg, čevljev, natikačev, torb in nahrtnikov, je brez kosov iz usnja in krzna. Kolekcijo je od 11. novembra 2016 dalje moč naročiti na spletu, v trgovine pa bodo kosi prispeli januarja 2017.

Galerija – Stella McCartney predstavila prvo moško kolekcijo oblačil: