Moški se premalokrat zavedajo pomembnosti poljubljanja. Če zamočite s prvim, ker je npr. preveč moker, morda še niste storili usodne napake, a ker za mnoga dekleta poljubi veljajo za celo bolj intimne kot posteljne vragolije, je tehnika poljubljanja eden stebrov razmerja, zato je pomembno, da veste, kakšnih dekleta ne marajo.

Za dober poljub je pomembnejša ustnica kot pa jezik. Vsekakor preveč jezika ni dobro, čisto nič pa tudi ni v redu. Poljubljanje je umetnost in kot v umetnosti, tudi tu obstajajo različni stili. Vsake ustnice imajo svojega malarja, zato fantje, ne iščite samo svojega zadovoljstva, saj se pri poljubljanju s partnerko zlijeta v eno.

Če jo želite obdržati, se izogibajte naslednjim tipom poljubov:

1. Preveč jezika

Treba je uporabljati ravno pravo razmerje jezika in ustnic. Preveč jezika je lahko hitro agresivno in sili človeka na bruhanje. Pustite to delo raje alkoholu, če že.

2. Kljunčkanje

Po drugi strani postane dolgočasno, če jezik vseskozi držite za zobmi. Saj nismo stari 5 let za božjo voljo!

Kljunčkanje

Kljunčkanje

3. Zadušljivo mečkanje

Dobri poljubi naj bi vam vzeli dih, a ne dobesedno! Med poljubljanjem moramo namreč tudi dihati. Ne pustite partnerki, da ima občutek, da se utaplja.

4. Jezik iz filmov za odrasle

Tega se ne dela fantje! Zavedajte se, da je večina XXX filmov posnetih za moške. Če ne veste kaj delati s svojim jezikom, jo vprašajte. Ne skušajte rekreirati tistih ogabnih poljubov iz porničev.

5. Poljub mrtve ribe

To je tedaj, ko samo odprete svoja usta in z njimi nič ne počnete. Nič jezika, nič pritiska z ustnicami, nič gibanja. Dolgočasno in nerodno. S tem boste hitro zapečatili svojo usodo, saj vam bo ”riba” slej kot prej ušla s trneka.

6. Vakuum

Predstavljajte si šobo od sesalca, ki jo prislonite h ustnicam. Ne ravno romantično, kaj! Saj bo imela reva občutek, da jih želite pobrati ves zrak pa še kaj drugega zraven.

Vakuum

Vakuum

7. Grizenje

Rahljo grizljanje ustnice je seksi, toda ne ustvarjajte občutka, kot da ta dan še niste nič jedli ali da ste kanibal.

8. Kuščar

Saj veste kako kuščar lovi hrano, z rapidnim stegovanjem jezika notri in ven. Ne pljuvajte jezika v njena usta, saj niste živali!

9. Preveč moker

Slina je sestavni del poljuba. A to ne pomeni, da mora dekle po poljubljanju izgledati kot kak stekel pes in si obrisati usta in brado, kok kak viking, ki je zvrnil vrč piva in se mu ta cedi po bradi. Mogoče se moškim zdi, da je to nekaj prijetnega, saj to primerjajo s pivom, ki jim teče po bradi ko ga eksajo. No, ni. Fantje, če želite kdaj dodati ”eksanju” na začetek črko ”s”, bodite bolj obzirni.

Preveč moker

Preveč moker

10. Nenatančnost

Uberite zmeren tempo in dobro ciljajte ”tarčo”. Definicija poljub je dotik z ustnicami, ne ustnice z brado.

Za inspiracijo, pa nekaj poljubov iz legendarnih filmov … samo za prave romantike!