Sta skupaj že nekaj časa in poskušata ugotoviti, kako vajin odnos ohraniti zanimiv in svež? Vse se začne s pogovorom. Ljudje na žalost pravih besed ne uporabljamo tako pogosto, kot bi morali. In ko jih, po navadi besedam ne dajemo pravega pomena in o vplivu svojih besed sploh ne razmišljamo. A nič ni bolj seksi kot ženska, ki ve, kako in kdaj reči prave stvari. In te prave stvari lahko marsikaj spremenijo. Čeprav sta za seksi odnos potrebna dva, je dobro vedeti, kaj najraje slišijo moški. Imejmo v mislih, da ne gre za besede same, temveč za celoten kontekst.

Stvari, ki jih ženske izrečejo in se jih moški nikoli ne naveličajo:

1. “Bi s3k5al v kopalnici/na stranišču?”

Moški obožujejo s3k5. Da torej ohranimo naš partnerski odnos zanimiv, moramo poskrbeti, da so zanimiv in sveži tudi naši spolni odnosi, ki jih lahko začinimo s s3k5om na javnih mestih. Tudi če moški sprva ne želi spolnega odnosa na javnem mestu, se bo na to idejo kmalu privadil in živel za trenutek, ko ga bomo ponovno prijele za roko in peljale v nek temačen kot.

2. “Mi te kavbojke na zadnjici čudno stojijo?”

Me morda res sprašujemo, ali smo debele ali ne, a moški imajo tako odlično priložnost, da nas brezsramno gledajo. Bi rade poskusile več oblek in ga prosile za mnenje? Gotovo mu ne bo odveč. Pomagal nam bo zapeti obleko in nedvomno nam jo bo pomagal tudi odpeti.

3. “Želiš, da ostaneva doma in gledava filme?”

Moški so različni – nekateri so bolj aktivni, drugi obožujejo avanture, nekateri pa imajo preprosto raje sprostitev in ležeč položaj. Ne glede na to, kam spadajo naši moški, bodo na predlog dobrega filma, pokovke, vina in crkljanja veselo prikimali.

4. “Naročila sem nama hrano.”

Ljubezen gre skozi želodec in ni ga moškega, ki ne bi rad jedel. In če mu zraven tega damo še vedeti, da smo mislile nanj, je kombinacija popolna.  A tega ne bo pokazala le hrana. Na poti domov mu lahko na primer kupimo zdravilo, ker smo opazile, da je prejšnji večer kašljal ali kihal. Lahko si sposodimo knjigo, za katero vemo, da mu bo všeč.

PREBERITE ŠE: Če ima tvoj fant te lastnosti, se lahko z njim tudi poročiš!

Imejmo v mislih, da ne gre za besede same, temveč za kontekst za njimi.

Imejmo v mislih, da ne gre za besede same, temveč za celoten kontekst.

5. “Dajva početi nekaj neumnega.”

Življenje ni nikoli dolgočasno, če imamo kakšno neumno navado. Pustolovščine v paru so ključnega pomena za ohranjanje zabavnega in romantičnega razmerja. Za pustolovščino se ni treba odpraviti po svetu, ustvarimo si jo lahko v naši soseski. Pojdimo tja, kamor ne bi smeli, prekršimo kakšno pravilo (a nobenih zakonov) ter naredimo nekaj, zaradi česar bo naše srce bilo hitreje.

6. “Danes ostaniva v postelji.”

Le kdo ne obožuje lenih nedelj? Ni boljšega načina, kot da nedeljsko jutro in popoldne preživimo v postelji z osebo, ki jo ljubimo. Ležanje, klepet, ckrljanje, nekaj predigre … Karkoli že počnemo, počnemo z našo najdražjo osebo. Uživajmo v družbi drug drugega tudi takrat, ko ne počnemo nič.

7. “Vau, to je bilo pa odlično.”

Podpihovanje moškega ega ni vedno najboljša ideja. A se od časa do časa priporoča. Moški se rad počuti kot moški in nič ga ne spodbudi bolj kot to, da mu povemo, da nas spolno zadovolji. Ne lažimo, temveč pohvalimo takrat, ko si pohvalo zasluži. Ženski orgazem se gotovo ne zgodi po nesreči, moški se mora zanj potruditi.

8. “Ljubim te.”

Moški, ki nas ljubi, se ne bo nikoli naveličal poslušati, da ga ljubimo. Vsakdo potrebuje to potrditev, tudi če smo skupaj že več let. Še posebno, če smo skupaj že več let!