Na zmenku se lahko imate dobro ali slabo - če želite ljubljeno osebo presenetiti, izpeljita kakšno izmed teh idej in doživela bosta zmenek, ki vama bo kar nekaj časa ostal v spominu.

Tukaj so tri najboljše ideje za poletni zmenek:

IGRAJTA ZANIMIVE ŠPORTNE IGRE

Šport je za marsikoga breme, lahko pa si  izbereta takšne aktivnosti, ki vaju ne bodo preveč obremenile – te lahko izvajata doma, a če nimata opreme, se lahko odpravita tudi v kakšno dvorano in se zabavata. Če ne vesta, kaj bi počela,  vama predlagamo badminton, namizni tenis, namizni nogomet, balinčkanje

ODPRAVITA SE NA BREZPLAČNE AKTIVNOSTI V MESTU

V poletnih časih večina mest ponuja različne aktivnosti na prostem, v katerih lahko uživata – brezplačni koncerti, ogledi filmov, predstave, karaoke ali kakšne športne aktivnosti. Na tak način lahko poceni odideta na zmenek, na katerem lahko počneta stvari, ki vaju lahko še bolj združijo.

ODPRAVITA SE NA VEČER SKEČEV

Jasno je, da se lahko kadarkoli odpravita na večer skečev, a mnogi pozabijo, da je poletna scena bistveno boljša, saj bosta lahko oba ob lahkotnem toplem vetru sedela na topli odeji in gledala smešne predstave ter se dolgo v noč smejala.