V ZDA je v Bel Airu naprodaj sodobni dvorec, nebesa na Zemlji s 3500 kvadratnimi metri. Za dobro vago vam ob nakupu domovanja z ducat spalnicami, 21 kopalnicami, tremi kuhinjami, šestimi bari, masažno sobo, fitnes centrom, dvema vinskima kletema z izbranimi steklenicami, VIP-apartmaji in domačim kinom s 40 fotelji dodajo še 12 avtomobilov, 10 motociklov in helikopter.

Razkošna vila za 250 milijonov ameriški dolarjev (pribl. 233 milijonov evrov) je uradno najdražja hiša v zgodovini ZDA. Gradili so jo štiri leta, nahaja pa se na Bel Airu v Los Angelesu.

 V rezidenci je soba, kjer je več sladkarij kot v katerikoli trgovini s sladkarijima v kateri ste bili.


V rezidenci je soba, kjer je več sladkarij kot v katerikoli trgovini s sladkarijima v kateri ste bili.

Prodaja jo Bruce Makowsky, ki se bavi s preprodajo ženskih torbic in je v preteklosti že prodal šest pregrešno dragih rezidenc. Aktualni rekord najdražje rezidenca drži Manalapan na Floridi, ki je kupca našla za 195 milijonov dolarjev.

PREBERITE ŠE: To so najdražje hiše in stanovanja na svetu!


Rezidenca je opremljena z ročno izdelanim unikatnim pohištvom, 130 umetninami, stezo za kegljanje, heliportom in prelivnim bazenom. Voznik park šteje avtomobile, kot so Pagani Huayra, Rolls-Royce Dawn, Bugatti Veyron, Spyker C8, Bentley Continental GT, Ariel Atom 3, Ferrari 488 in Mercedes-Benz 540K letnik 1936. Avtomobilska zbirka je ocenjena na kar 30 milijonov dolarjev, samo Mercedes pa naj bi bil vreden 12 milijonov. Poleg naštetih prostorov ima rezidenca tudi sobo s sladkarijami, kjer je za 200 tisoč dolarjev sladkarij!

Galerija – domovanje za 250 milijonov ameriških dolarjev: