Sveže zaljubljeni? Potem si preberite, katerih 10 vročih stvari mora poskusiti vsak par.

10 vročih stvari, ki jih morata narediti kot svež par:

1. Izklopita telefona.

Določita uro v dnevu, ko oba izklopita naprave, ki vaju povezujejo s svetom. Tako se lahko brez motečih dejavnikov ukvarjata drug z drugim, sta ‘pri stvari’ in čas izkoristita kar se da kakovostno.

2. Rezervirajta hotelsko sobo.

Bodita skrivna ljubimca za eno popoldne. Če sta vajina urnika nemogoča za usklajevanje in se domov vračata povsem izmučena, si občasno privoščita vročo urico v kakem hotelu. Namesto kosila, jesta potem lahko na poti nazaj v pisarno.

Rezervirajte hotelsko sobo

Rezervirajta hotelsko sobo.

3. Pred vsakim seksom si recita, da je morda zadnji.

Samo za hip pomislita, če bi bilo to res … kaj vse bi storila. Tako se ‘lotite’ drug drugega in ne bo vama žal.

4. Skupaj skočita pod tuš.

V tuš kabini smo po navadi sami in velikokrat ta čas porabimo za pogovor s samim seboj. A naj bo vsake toliko drugače in ga raje preživimo v dvoje. Ko spustimo ljubljeno osebo v svoj intimni prostor, se naša vez lahko samo še poglobi.

5. Kampirajta.

Privoščita si oddih v divjini, v šotoru ali pa kar pod zvezdami. Odlična priložnost za odklop od vsega, razen vaju dveh. Šotor je majhen prostor in to je včasih vse, kar potrebujeta.

6. Preizkusita hobije drug drugega.

Delita ljubezen, ki jo delita do svojih hobijev, drug z drugim. Odličen način za spoznavanje. Morda pa še koga od vaju zamika kaj novega in bosta zdaj lahko skupaj ribarila, kolesarila, pletla ipd.

Kampirajta

Kampirajta.

7. Mečkajta se.

In naj včasih pri tem tudi ostane! Kot v srednji šoli.

8. Berita drug drugemu.

Morda vama bo na začetku nenavadno, a ravno takšne stvari rušijo zidove. Namesto da vaju zabava televizija, berita raje drug drugemu.

Berite drug drugemu

Berita drug drugemu.

9. Masirajta drug drugega.

Ni treba izgubljati besed o blagodejnosti masaže. Pa vseeno … privoščite jo partnerju/partnerki, tudi zato, da se lahko, če to želita, vmes pogovarjata. Je zelo intimen čas, ki ga lahko preživita skupaj.

10. Kupita spodnje perilo drug drugemu.

Darila oz. presenečenja vedno dobro vplivajo na vzdušje. Poskrbite, da občasno partnerja oz. partnerko razveselite s kakšnim novim kosom spodnjega perila. Pazite le pri konfekcijskih številkah.

PREBERITE ŠE: ZAKAJ IMAJO NEKATERI MOŠKI RAJE STAREJŠE ŽENSKE?